Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Recenze uživatele panki9922 k tomuto seriálu (4)

Dobré místo (2016) 

Maximálne príjemný, svieži a energický seriál. Zaradil by som ho do kategórie - feel good - pretože po jeho dopozeraní sa cítim akosi povznesene. Nakoniec som si obľúbil aj postavu Jasona aj keď mi dosť dlho dá sa povedať prekážala jeho naivita a stupidita. The Good Place ma mnoho pozitívnych stránok ale tou najsilnejšou, je skvelý záver, to sa drtivej časti seriálov nepodarí. Vnímal som pokles kvality počas tretej série a z úvodu štvrtej. The Good Place však srší originalitou, hrátkami s filozofiou, malými vtipnými (často možno nespozorovanými) nadpozemskými detailami počas celého seriálu, veľmi zaujímavým vývojom (ústredných 6 postáv si prejde zlým miestom, súdnym procesom, prípravným miestom a na záver aj dobrým miestom), slovnými hračkami vytvorenými z nadávok a v posledných dvoch sériách aj častými narážkami na televízne seriály. Myšlienka seriálu, že sa môže zmeniť veľké percento ľudí k lepšiemu a že si každý zaslúži šancu, pretože nevieme čo všetko ho formovalo, je povedzme si pravdu trochu naivná/utopistická, ale veľmi, veľmi príjemná a podaná s citom. Obľúbená postava rozhodne Ted Danson čoby diabolskoanjelský architekt Michael. Obľúbená hláška - Ya basic! ()

Michaelův tah (2017) (S01E13) 

Tak toto som naozaj nečakal. Skvelý twist!! ()

Jeremy Bearimy (2018) (S03E04) 

Zabudnite na Simpsonovcov a ich rádoby predpovede budúcnosti. Jason v tejto časti predpovedal šírenie ochorenia COVID-19 kúsnutím do netopiera. Navyše nám je tu vysvetlené plynutie času vo večnosti a je to podané ako obvykle s vtipom a sviežo. ()

Kdykoli budeš chtít (2020) (S04E13) 

Nespomínam si, aby som videl lepšie ukončený seriál. ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama