Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (109)

DExUS 

všechny recenze uživatele

Wow, zo zaciatku (cca prve 3 epizody) to znelo ze vsetok vtip minuli tam a ze dalej to uz bude len nudne, ale použité vtipy a stále progresujúci dej mi nedovolil odtrhnúť oči. Výborne som sa zasmial a pobavil. Dúfam že 4tá séria už bude naozaj posledná, pretože síce je možné do tohto scenaru pridavat no mohlo by to len uškodit. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Zabavna jednohubka, ktere jsem mel chut za finale pridat (mam chut spoilerovat a prirovnavat...) jeste hvezdicku navic, ale pockam na druhou serii, jak se s tim poperou. EDIT: Tak to prvotni nadseni se s kazdou serii stupnovalo a i kdyz to na uplne cistych pet neni, tak musim kvitovat, ze tvurce serialu Michael Schur si udrzel tempo a vizi a neprotahoval to do umoru. Naopak, samotny zaver se moc povedl. Urcite jedna z tech chytrejsich komedii se skvelymi postavami, originalnim pristupem a nadhledem. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Další dokoukaný seriál na mém seznamu. Šla jsem do toho s tím, že jsem ani nevěděla, co od toho čekat, ale bavila jsem se. Je fakt že první dvě série byly nejlepší, ale i jako celek to hodnotím velmi pozitivně. Kristen Bell je tady skvělá a hodně jsem si oblíbila i postavu Michaela, kterého hrál Ted Danson, super dvojka. Je to něco mezi fantasy a sit-comem, je to popravdě dost netradiční kombinace, tak třeba zase někdy mrknu, až nebudu vědět coby. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

The Good Place sice trpí "americkým seriálovým moralizováním" a tam kde by mohl přitlačit na pilu, se stále drží při zdi. Ale čert to vem, je to totiž nápaditá zábava. Hlavní postavy v čele s K. Bell jsou skvěle napsané. Líbí se mi také "barevnost prostředí" á la Pushing Daisies. Přechod z první série do druhé přináší novou zápletku a jsem zvědav, co přinese třetí série. Dávám --- == 79 % == --- . ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Je hrozně snadné, žít se lží..." - "Jsme pár tvořený třemi lidmi..." - "Je to, kudla, dokonalý!" - "Můžeš se opít? .. To ne, ale když stojím poblíž silných magnetů, docela to se mnou zamává..." - "Opravdu bych moc rád viděl pavouky ve vašich zadcích..." Super téma a spousta hlášek. Škoda jen, že těmi posledními sériemi to bylo natahované a závěr vyšel tak trochu do ztracena. ()

Galerie (756)

Zajímavosti (17)

  • V epizóde sa objaví postava hlavného účtovníka. V ruke drží šálku s nápisom Existence's Best Boss, čo je referencia na šálku World's Best Boss postavy Michaella Scotta z americkej verzie seriálu Kancl (od r. 2005). Hlavného účtovníka hrá Stephen Merchant, ktorý spoločne s Rickym Gervaisom vytvoril britský originál. (petiar)
  • Mrazený jogurt, ktorý herci jedia, je v skutočnosti zemiaková kaša. (chesterko)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama