Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Recenze uživatele Oralfabet k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2016) (S01) 

Jako ten koncept je fakt super, o tom žádná. Trochu slabší jsou tady podle mě postavy a ani humor rozhodně nefunguje vždy na sto procent, příběh je naštěstí zatím dostatečně zajímavý, takže to až tak nevadí. A ten plottwist v posledním díle mě fakt dostal, nebudu lhát. 7/10 ()

Série 2 (2017) (S02) 

Druhá série je asi o něco lepší, na začátku úspěšně staví na twistu z konce série minulé a až do konce pak vydrží být po příběhové stránce dostatečně zajímavá a rozmanitá. Postavy mi ale pořád k srdci nijak zvlášť nepřirostly... Eleanor s Chidim jsou ještě v pohodě, ale Jasonova stupidita je děsně přehnaná a většinou jako hnací motor vtipů příliš nefunguje, bohužel je to taky tak nějak jediná jeho definující vlastnost, no a Tahani mi s těmi svými věčnými kecy o celebritách a komplexy ze své sestry strašně leze na nervy, jediné štěstí je, že její představitelka je vskutku insanely hot. Nevím jestli budu pokračovat. Druhé sérii bych asi stejně jako té první dal 7/10, i když trochu silnějších 7/10 ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama