Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 6

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 6

Obsahy(1)

Najlepšie talenty, šokujúce a dojímavé príbehy. Najúspešnejší program TV JOJ sa vracia v novej sérii. (TV JOJ)

Recenze (16)

tnp101 odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě úplně nevím, zda to má souvislost s vývojem Primy a Novy nebo mojí maličkosti, ale už asi rok sleduji, že pro mě původně relativně akceptovatelná zábavná produkce Primy je v současnosti nekoukatelná a produkce Novy obdobného ražení mi nevadí. Zrovna komentované veledílo je dokonalou ukázkou všeho, co mě irituje. Nesympatické, nezábavné, trapné, často až unylé a hlavně hrozně umělé a snobské. Zdá se mi, že od toho posledního si Nova nyní docela drží odstup a Prima na to naskakuje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy vždy dávám jen za některé soutěžící – kteří měli skutečně talent a dokázali zaujmout svým vystoupením. Ti dva skoro moderátoři jsou trapní, až z toho bolí oči a co se týká poroty, tak ta mi už taky leze pěkně na nervy. Bílá se mi hnusí čím dál víc, Diana taky žádná sláva, jde vidět, že rozumu moc nepobrala, tak se snaží alespoň nosit co největší výstřihy, Prachař se už s nimi veze na vlně nudy, no a Jaro – to je kapitola sama o sobě…Konečně to nevyhrál žádná zpěvák/čka – ale děvčata Act 4 Slovakia – i když se o jejich výhře dost pochybovalo a padala i obvinění z manipulování hlasů… ()

Reklama

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Iluminátské zvratky prosazující nenápadně až velmi nápadně multikulturalismus a toleranci vůči přeoperovaným transvestitům nebo jiným úchylákům. Většina "talentů" jsou cizinci a nesmí chybět nějaký ten černoch (nejlíp pět na epizodu), ať to máme hezky česko-slovenské. Bílá pořád ječí jako kráva a oblažuje diváka bezduchým odborným hodnocením několikanásobné slavice, které by zvládlo i malé dítě. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu zas! Stačí mi teda zopakovať mierne upravený komentár, ktorý som zverejnil na deň presne pred rokom: "Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry nejaký dlhodobý, overený formát, na ktorý máme ešte licenciu. Takže preto nám chce slovenská komerčná televízia JOJ už po šiesty raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent", ktorý treba náležite oceniť a vypraviť do Las Vegas. Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Tento krát bude znova objavovať zázračné talenty zvlášť odporné quarteto porotcov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (vlastným menom Jaroslav Slávik), afektovaná speváčka Lucie Bíla (vlastným menom Hana Zaňáková), nevycválaný odjebek Jakub Prachař a do štvorice to najsprostejšie teliatko - vrcholne nesympatická hlupaňa Diana Mórová." Odpad! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vážně? Pořád tolik talentů? Nee. Každé dítě, ač předvede cokoliv, prakticky automaticky postupuje, kdokoliv se „silným“ příběhem á la umřel mi otec/teta/činčila zrovna tak. Je talentem, když někdo umí perfektně hrát na housle nebo jiný žonglovat s motorovými pilami? Kdo posoudí, co je talent a co obyčejná píle? Snesitelný formát je dávno pryč, neustále natahujeme vše, co se ještě krapet natáhnout dá, porota nepřirozeně huláká a permanentně stoupá. Pár minut slávy prostě zřejmě v téhle zemi potřebuje snad úplně každý. Jakub Prachař nicméně pořád (docela) fajn. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Vítězem šesté řady se stala skupina Act 4 Slovakia, která předváděla exhibici na kolech. (SONY_)

Reklama

Reklama