Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +herci, příběh, vtipné hlášky, příjemná hudba -jediné co jsem si představoval jinak, tak to že se vymění duše hlavních představitelů, tedy že se změní povaha a nikoliv, že se prohodí jejich těla, myslím si že by to přineslo spoustu jiných zajímavých scén/// Žába k zulíbání je určitě nejlepší Schneiderovka, většinou se totiž u něj jedná o průměrné kousky. Tenhle mě však už napoprvé překvapil svojí kvalitou, kterou vybočuje z řady. A přiznám se, napodruhé jsem se smál a bavil stejně dobře. Prostě pro tenhle mix fantasy zápletky, super herců a bezvadného scénáře i réžie mám slabost. Různým hláškám a scénkám jsem se smál přirozeně a dobře se u nich bavil. Hlavní trojlístek herců potěší, ze všeho nejvíc moje oblíbená Anna Faris, ale i ostatní herci jako Adam Sandler, Eric Chritian Olsen, Matthew Lawrence jsou velice fain. A to raději nebudu zmiňovat rodiče, brášku, kamarádky...prostě všichni jsou fain a vytvářejí nádherné vtipné scény. Takže i když je to tzv. buranská komedie, mě se velice líbila, parádně jsem se u ni pobavil a celkově patří k mým nejoblíbenějším, rád se na ni časem podívám i potřetí/// Celkem 88%/// ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Ač je to fakt ptákovina, neskutečně často jsem se u této komedie ze srdce zasmál a to je základ komedie, takže dávám lepší 3*, Schneider není buhví jaký herec, ale tenhle film mu sedl a jeho namyšlená středoškolačka je fakt skvělá. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a myslel jsem, že to brzo vypnu, ale viděl jsem to celé už 2 x a vždy jsem se skvěle bavil... Pro mě určitě nejlepší film od Roba Schneidera :-)! ()

Reklama

Primavera 

všechny recenze uživatele

Kde sa berú tie hrozné scénare k romantickým komédiam? Romantika asi nevie byť zábavná. Tuná to zachraňoval fantastický Rob Schneider. Scéna, keď sa učil ako žena v mužskom tele čúrať na pánskom WC ma parádne pobavila. Radu prevádzkára si budem pamätať: "Keď ho po močení potrasiete viac ako dvakrát, už sa s ním hráte." Možno sa mi to raz zíde. Čáry-máry fuk do iného tela. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úplne dokonalá uletená komédia. Rob Schneider je úplne dokonalý, podal vážne luxusný výkon. Vážne, podľa mňa jedna z najlepších komédií vôbec. Rob Schneider je úplne dokonalý vo všetkých filmoch. A tento patrí medzi jeho najlepšie. Bolo to super, smial som sa od začiatku do konca. Najlepšie scénky boli v bare s barmanom. Proste tento film má v sebe práve to, čo by komédie a filmy pre mládež mali mať. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako povedal Morgan Freeman v Bruce Almighty, bol si zrodený k tomu, aby si bavil ľudí. Tak isto bolo k tomu zrodených pár slušných komediantov, ktorí sa ochotne dali na herectvo. Či už ten Jim Carrey, alebo Adam Sandler, Sacha Baron Cohen, tak isto aj zviera, alias gigolo, alias ženská, či mrkva. Takí ľudia to majú darom. A samozrejme, nie sú to len muži. Ale to si už každý domyslí sám. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama