Reklama

Reklama

Pán prstenů: Návrat krále

  • USA The Lord of the Rings: The Return of the King (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nadchází čas rozhodující bitvy o přežití Středozemě. Putování jednotlivých členů Společenstva prstenu se dostává do poslední a rozhodující fáze. Čaroděj Gandalf, elf Legolas a trpaslík Gimli spěchají s dědicem trůnu Aragornem na pomoc zemi Gondor, která odolává ohromnému Sauronovu vojsku. Hobiti Frodo a Sam se v doprovodu Gluma snaží dostat hluboko do země Mordor, kde musí v ohních Hory osudu zničit magický Prsten moci. Jedině tak bude síla mocného pána temnot Saurona zlomena. Podaří se jim naplnit poslání Společenstva a zachránit Středozem? A za jakou cenu? (Magic Box)

(více)

Diskuze

Vlado_B

Vlado_B (hodnocení, recenze)

Kass: 150% suhlas :-)) Salvy zimomriavok, záplava sĺz... snažil som sa vždy si povedať: aale chojte už dakde, takto ma vydierať... a tá hudba! No a potom sme revali všetci, celé kino aj ujko hore pri premietačkách, aj tetky od pokladne postávajúce pri dverách...

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Je to úžasné znásilnění knihy s řadou neskutečných orgasmů...

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

ano snad to je samozrejme .. ze takto to myslim.. ale ak nie tak doplnujem - ludia tlieskali a toto som pri ziadnom filme JA este nezazil aby v kine ludia na konci tlieskali. btw - samozrejme to bolo na premiere ked tam boli ozaj iba fandovia tolkienovej sagy.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

majesty: Chtěl jsi říci, že potlesk se nikdy nestal za tvé přítomnosti, že?

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

kto povie ze navrat krala je kravina - ma sice svoj nazor - ale nech prehodnoti svoju objektivnost a to z coho tak usudil... pokial ide o zaner akym Lotr je - cela trilogia je naprosto genialna a velkolepo zakoncena - ludia v kine na konci tretej casti tlieskali - atoto sa nestalo este pri ziadnom filme - ps - a to tam neboli len deti. klobuk dolu co pater jackson natocil. niektore sceny su snad v kine nieco ako - byt niekde na inej planete a vidiet neico co sa ani snad natocit neda. davam 5 hviezdiciek a keby sa dalo dam aj 15.

 (hodnocení, recenze)

vážení,obávám se,že jste nalítli na lep dosti béčkové podívané-respektive mediální masáži jí předcházející.Ve filmu není nic co by stálo za zapamatování..je plný trapného a falšného poklonkování,je neskutečně zdlouhavý,ukazuje nám muzeiní příklady hollywoodského patosu......a naprosto dehonestuje již tak značně zbagatelizovaný obsah slov jako je například "čest".....Film také přetéká jednostraně účelovým megalomanstvím bez duše-jeho jediným účelem je,aby puberťák udělal "WOW"...and that's all Folks........

Melies

Melies (hodnocení, recenze)

Najviac ma vedia dojať všetci tí pseudo-intelektuáli a milovníci skutočného umenia, ktorí sa donekonečna oháňajú rečami typu Ako to mohlo dostať jedenásť Oscarov - veď je to kravina! Ok, beriem, nemusí sa to páčiť každému, ale uvedomte si prosím, že 6-7 Oscarov bolo za čisto technické kvality filmu a tie nemôže spochybniť nikto, komu nie je slovo objektivita cudzie. PS: Keby to bolo na mne, rozdal by som tomu ešte pár plešúnov za podceňované herecké výkony, ktoré sú IMHO obeťou neopodstatnených predsudkov.

Vlado_B

Vlado_B (hodnocení, recenze)

Slzopudný záver ma fakt nadchol. Také nekonečné ukončovanie veľkolepých príbehov mám rád. A miestami ma zasa ten prehnaný pátos už začínal pekne hnevať. Škoda, že atmosféra prvého filmu, ktorý je podľa mňa najlepší, je preč. Ale aj tak je to super film a rozšírená verzia je ešte lepšia.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

"Leto II": Jo naprostý souhlas. Mělo to být minimálně 4x delší... (WTF??)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Je to jeden z najlepších filmov, ktoré som videl. Výborné špeciálne efektyza ktorými nezaostávajú ani tie zvukové. Veľkolepá udalosť filmu, treba rozhodne vidieť. Skvelé zakončenie trilógie.... Bravo . Všetky oskary mu boli právom opridelené.

Hydr0gen

Hydr0gen (hodnocení, recenze)

Aha...erm...tak v tom pripade se omlouvam-prislo mi to jako urazlivy vykrik do tmy, asi jsem to spatne pochopil (bez ironie)...

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Hydr0gen: ROFL... a kde jsem jako kecal do LOTRa? Nebo do Jacksona (ať už Petera nebo Michalea)? Dal jsem celé trilogii za 5*, tak tady nemel hovadiny...

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Hydr0gen: Hoho, jsi opravdu vtipný, jak máme asi, inteligente, stvořit působivější verzi této trilogie? Co je to za pseudoargument?
Jinak téměř naprostý souhlas s komentářem Spectreho

Hydr0gen

Hydr0gen (hodnocení, recenze)

Hal Moore kokot seš leda ty -sorry, tohle jsem si neodpustil. Klidně ať admin můj přízpěvek smaže. Všichni ti, co kecaj do LOTRa a do Jacksona (není to dokonalý film, ale...), jsou vítáni ať stvoří působivější vizi, kterou zároveň dotáhnout DO KONCE (to, že zrovna vy, kecálkové, jste si to představovali jinak, je všem u zadku)!!! Jillen nepochopil evidentně-ty chytráku, z tebe by byl fakt pan scénárista...Kam bys to Vymetení kraje asi tak narval???

Šaky

Šaky (hodnocení, recenze)

některé scény byly zbytečně natáhnuté, jiné moc krátké. Celkový dojem ale ok.

Jillen

Jillen (hodnocení, recenze)

imho...tak za ***...po tom co jsem viděl Letopisy Narnie jsem si uvědomil, že tomuhle musím dát o 0,5 hvězdy víc

faraon

faraon (hodnocení, recenze)

ten záver tie fadery asi tri tam boli a ziaden koniec to bolo take ze sme si uz vydychli ze koniec a zrazu to pokracuje! fader a zase obraz akoby este mali peniaze na dotocenie nejakych scen tak ich tam dali tri rozne konce za sebou:)

Jillen

Jillen (hodnocení, recenze)

** a to jen za to, že to má skvělou výpravu a některé pěkné scény(nájez koníčků do skřetíků...to mě dojalo)...jinak je to podle mě nejhorší díl. Naštavalo mě, že tam chyběl třeba takový zničený Kraj, nebo úplně deformovaná smrt Červivce...a co teprve Legolas a projížďka po chobotu?...fujky fujky

Tommy987

Tommy987 (hodnocení, recenze)

Jednoznačne najlepší z trilógie - jednotka a dvojka 10/10, toto tak 11 :-)

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Lord of the Rings in Concert

Lord of the Rings in Concert

09.11.2023

Cesta „Společenstva Prstenu“ je u konce, rozhodující bitva o Středozem začíná! Vychutnejte si dramatický závěr celé trilogie v unikátním filmovém představení za doprovodu živé hudby oscarového… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama