Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Recenze (393)

a0001 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý, pútavý, dynamický, kontrastný príbeh, možno vo svete kinematografie aj originálny. Určite stojí za pozretie, no 4* by z môjho pohľadu znamenali 80% a k ním má ďaleko asi ako metro v Petržalke. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Le Big Game - tento príbeh nám hovorí hlavne o vynaliezavosti a túžbe dosiahnuť svoje ciele. Životopisná sonda do života podnikateľky, ktorá sa neostýchala ísť až za hranu a ktorej sa zrútenie jedného sna podarilo nahradiť tým druhým. U Sorkina som zvyknutý na celkom slušnú kvalitu a Jessica Chastain, tej stačilo, aby sa tam prechádzala hore-dole a utrhla si kopec pozornosti. Samozrejme má aj herecké kvality. Tento snímok ja osobne radím medzi také diskutabilné, lebo na jednej strane je to zaujímavá téma, avšak na strane druhej po skončení filmu si takmer nespomeniete, čo sa dialo na jeho začiatku. Taký lepší priemer. 60 % ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele

Famózne!!!! Nedajte sa oklamať, tento film nie je o pokri, nie je to ani právnický film, tento film je o živote, o motivácií, o snoch a realite a v neposlednom rade o rodine. Terapia v troch krokoch ;) Jedným slovom skvost! ()

zuzzz.man 

všechny recenze uživatele

Asi nejde jinak. Nedokážu si představit, že bych (byť jen na 3min) odběhla na toaletu, prostě sedíte v kině, koukáte na fakt sympatickou Jessicu, o jejích outfitech nemluvě, hltáte každé její slovo a nedokážete odtrhnout oči ani uši. Perfektně zpracováno. Člověk protáčí panenky, když zjistí stopáž filmu - ono by to bylo asi třikrát delší, kdyby nebyl celý film komentovaný, tam nebylo žádné hluché místo, jinak to natočit nešlo, aby to bylo koukatelné. To ale není výtka, jen objasnění něčeho neobvyklého. A ostatní aktéři filmu? Vy jste si nějakých všimli? Ať žije pokerová princezna!! ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Události v dětství ovlivňují náše rozhodování ,ale také postoje.Hlavní hrdinka není žádnou vyjímkou. Dobře jsem se bavila přesto,že film není ryze odpočinkový a musíte pro příliv informací být neustále ve střehu. Přes svoji dlouho stopáž si udrží napětí po celou dobu. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Už od prvních záběrů zajímavý film, který je neustále v pohybu a stále přináší něco nového ze světa pro většinu diváků nepoznaného. V poslední třetině ale začne hodně ztrácet na energii, převládají dlouhé dialogy, filozování, jako kdyby autoři chtěli nabrat spoustu minut navíc. Nebylo to potřeba, zkrácení by celkovému výsledku dost prospělo. Ale navzdory všemu se jedná o film, na který je radost se dívat. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už spoustu filmů z prostředí pololegálních pokerových heren, kde banda zazobaných gamblerů prohraje za jeden večer víc, než kolik je roční rozpočet extraligového klubu. Tohle ale byla celkem nuda, hodně užvaněná a s přepálenou stopáží. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Skutočný príbeh podaný neskutočnou Jessicou Chastain.Výborné ,inteligentné a sarkasticky humorné dialógy,to sa už dnes málo vidí v amerických filmoch.Konečne dostal priestor aj Idris Elba v právnickej úlohe.Osobne až na prestrihy minulosti som sa výborne bavil. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Víceméně konverzační film, který je založen na průměrném dialogu, který nanadchne a ani neurazí. To samé lze říct o hereckých výkonech a vlastně všem ostatním... V určité fázi jsem uvažoval, jestli to není film, který je určený hlavně pro pokerové fandy, což se zdá jen chvíli, protože ani žádný větší ponor do taktiky se nekoná... Na to jak má film dlouhou stopáž je ve všem hodně povrchní a tezovitý. Je dost možné, že už zítra na tento film zapomenu, takže hodnotím radši hned... 6/10 ()

wick 

všechny recenze uživatele

Na to, že se zde stále mluví...je to napínavý příběh od začátku do konce, jen to zpracováním místy připomíná TV film. ()

Krisslybear 

všechny recenze uživatele

Myslím, že sa začínam opakovať s tým ako tento žáner filmov zbožňujem, a že ma nikdy neprestane fascinovať ako ľudia dokážu svojou geniálnosťou a prístupom dokázať niečo neuveriteľné, nehľadiac na to či o to všetko časom prišli alebo či to bolo legálne či vice versa. Nádych Vlka z Wall Street od začiatku až dokonca aj keď pojatý o dosť vážnejšie, čo mne vôbec neprekáža a ako fanúšik pokru mi to aj docela sedí, vyše dvoj hodinová stopáž ktorá ma udržala pozorne sledovať až dokonca hovorí, len o skvelom story tellingu a úžasnej chémií medzi postavami. Taktiež som sa veľmi tešil na Pembertonou soundtrack, pretože s Kráľom Artušom odviedol nezabudnuteľnú prácu, soundtrack sa na Artuša nechytý, ale na tento žáner filmu úplne postačujúce. Za mňa plný počet. ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Nebyt Jessicy Chastain a Idrise Elby, sel bych s hodnocenim niz. Chvilemi docela vazlo tempo a vzhledem k obsahu byla stopaz prepalena. Tohle mohlo mit klidne 100 minut. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Jak vidím podle zdejších komentářů, nejsem jediný, komu se při sledování Velké hry vybavil Vlk z Wall Street. A není to náhoda, jisté podobnosti zde jsou - oboje bylo například natočeno podle skutečných událostí. A jestliže jsou oba příběhy zajímavé a mají velký filmový potenciál, v něčem se přece jenom liší. Molly chybí tempo, vtip a drajv na to, aby byla vlkem v sukni. Navíc si nejsem jistý, zda se vlastně přesně o tohle tvůrci snaží. Chvílemi jsem ten pocit měl, chvílemi nikoliv. Zřejmě i proto končí snímek někde na půli cesty k vynikajícímu zážitku, přestože scénář napsal sám Aaron Sorkin. Ale je to jeho režijní debut, možná i to může být jedním z důvodů. ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se!! Zábavný příběh, ke kterému si na gůglu můžete přiřadit obličeje, což je vždycky děsně je kůůl. Chastain od Sloane malinko přibrala a strašně jí to sluší a smekám před ní, Idris je jako obvykle k sežrání a zbytek hraje stejně dobře. Zábavně uspořádané. Nenudilo ani vteřinu. Navíc se něco naučíte o pokeru a taky o lyžování a odhodlanosti dívek, pro které jsou v holčičím čase otcové Bohy. Pro geronty nepodstaného genderu s náhodně vyskytnuvšíse pochvou jako já je tam navíc ta objímací scéna Kevin/Jessica v NY a 5* je na světě. ()

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama