Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3

(série)
Trailer 3
Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 12 h 22 min (Minutáž: 49–72 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Timothy Granaderos (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Řadu měsíců po Jarním plese dopadne na Liberty High další rána: při srazu absolventů je zavražděn Bryce Walker a podezřelí jsou úplně všichni. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (60)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli byla druhá série zbytečný dovětek, tak je série třetí vyloženě mizerná fanfikce, která nemá s původními postavami a myšlenkou vůbec nic společného. A jestli tohle má být osvěta současné mládeže (a že se to tak po celou dobu tváří), tak to finále skutečně moc dobrý příklad nedává. Netflix se zřejmě pro velkou slávu finální série Game of Thrones snaží celý ten scenáristický průser napodobit. Hodnotí se mi to těžko, protože produkční kvality to stále má, stejně jako pár silných dílčích momentů a obzvláště herci do toho dávají kus sebe a jedou na doraz. Ale scénář, to je patlanina lvl Weiss & Benioff. Osobní poznámka: doufám, že příští sérii se bude vyšetřovat smrt Ani. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série, tentokrát to na plný počet fakt není, ačkoliv zhruba od sedmého dílu mně to fakt chytlo naplno, jako za starých časů a bylo to super, ale ta první polovina řady se tentokrát fakt příšerně vlekla. Pozitivní je, že ačkoliv už na nás nečeká ta extrémní nálož deprese jako dřív, je to pořád velice solidní a realistické drama, které tentokrát obohatila přechytralá, neskutečně otravná černoška, která se do všeho motá a na všechno má geniální teorie. Líbí se mi ovšem, jak tvůrci naložili s postavou Bryce Walkera a že z něj dokázali udělat sympatického sympaťáka. Co se mi ovšem nelíbí, je zpracování. Vůbec jsem od sebe nerozeznal, co se odehrává teď a co je flashback a oříznutí obrazu a tmavé filtry tomu absolutně nepomohli, takže to velmi často bylo dosti matoucí. Navrch se přidalo zjištění, že do kavárny Monet's kromě postav seriálu vůbec nikdo nechodí. Nikdo si nevěří, všichni se obviňují, všichni obviňují Claye Jensena… a skutečně až s tím sedmým dílem to začalo být opravdu zábavné. Ten rozjezd byl tentokrát fakt pomalý a dlouhý. Ale ta druhá polovina za to fakt stála a kdyby se táhla ve stejném duchu, jako ta první, bylo by to fakt hodně, hodně špatné. Naštěstí finále bylo parádní a díkybohu, že další série už bude definitivně poslední. 75%. ()

Reklama

lukasch 

všechny recenze uživatele

Fakt ne, tohle už hodně šustilo papírem. Snaha opět využít šablonu, podle které je v každé epizodě viník někdo jiný, už opravdu bolela. Každý shodou okolností řekl Bryceovi asi hodinu před smrtí, že jej chce zabít. Každý o každém řekne „Myslíš, že by byl schopný to udělat“. Každý každému lže i v úplných banalitách. Do toho tam přijde nová holka, která se úplně náhodou začne kamarádit se všemi a každý se jí svěřuje. Čekal jsem variaci na Vraždu v Orient Expresu, dostal jsem temné Beverly Hills 90210. ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Už druhá séria bola slabšia a po prvom diely - ktorý ma veľmi nezaujal - tretej som sa obávala ako to celé skončí. No tvorcovia ma nechali v napätí až do samotného konca a sériu som dopozerala relatívne rýchlo. Za mňa 6/10 a na štvrtú záverečnú sa síce pozriem tiež už len kvôli zvedavosti no snáď už bude mať Clay viac šťastia. ()

fannah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elite - US version coz rikam od zacatku. Akorat ze postavy jsou fakt hrozny, clovek by je nejradsi videl dead skoro vsechny. Totalne iracionalni a na silu pridavane postavy i dily. Kdyby mel netflix moznost prehravani 2x rychleji, byli bychom nadseni. Celou druhou serii doporucuji poustet rychlosti 1,5x a tuto klido vynechat. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama