Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa nám pred 17 - 20timi rokmi predstavili anjelikovia na plátnach po prvýkrát, bolo ta zábava. A to nesmierna. Neriešili sa žiadne problémy, či už sociálne, politické, alebo iné. Ženské v tom prípade boli búchačky, ktoré boli ženami, a ktoré boli skvelé v tom, čo robili, a nepotrebovali si v každej vete dokazovať, že muž je oplzlé hovädo a zaslúži si potrestať. Boli to dámy, ktoré bavili aj jedno a aj druhé pohlavie. Dnes je ale doba iná. Prehnaný feminizmus, lesbizmus, gender atď. A to v snímku, ktorý by mal byť čistokrvnou komerčnou zábavou? Takéto témy, nech si nechajú filmy na art festivaloch. Škoda toho premrhaného talentu, lebo tieto slečny majú každá niečo do seba, ale utopiť to v prehnanom subjektívnom názore, to naozaj nefunguje. Viď tržby. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím, já se u filmu výtečně bavila. Nejdřív mě zarazila stopáž skoro 2 hodiny a pak to uteklo, ani nevím jak. Pořád se něco dělo, postavy pořád něco řešily a nebylo tam žádné hluché místo, takže za mě spokojenost. Vadilo mi možná jen to, že hlavní postavy byly skoro stejné (OK, Kristen Stewart vyčnívala svým účesem, ale jinak všechny naprosto stejnou postavu, styl oblékání atd.) a pak takové ty "skutečné" věci, jakože Elena (Naomi Scott) jen tak sekne s prací, s životem, s bydlením, s přáteli, aby chytala zločince s Andílky. A člověka napadají takový věci, jakože se dobře maká pro soukromou "špionážní" agenturu, když i nějaká stodola uprostřed ničeho je vlastně hi-tech vybavený několika pokojový dům s vlastním guru kuchařem :) Jen moc nechápu, proč se tvůrci k Charlieho andílkům neustále vrací. Pro mou generaci jsou prostě andílci Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore a přes to vlak nejede. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si tenhle film s velkým nadhledem a udělala dobře. Prostě čekáš tu #girlpower jízdu a vlastně ji i dostaneš. I když je plná klišé a chvílemi se můžeš chytat za hlavu. Ale odpouštím to. A možná i právě díky místním modrým barvám to nadhodnocuji, protože tak hrozný to fakt není. Kristen Stewart si tu jede naprostý bomby a lepší jsem ji ještě neviděla. Sam Claflin hraje strašně komickou roli, která se může zdát na hranici, ale užívá si to. Návaznost a předešlé díly potěší. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

chytlavy soundtrack, sexy herecky (+ herec jonathan tucker; to byl pohled😋!!!), super akcni sceny. — byl to truly feministicky film, coz me hodne potesilo - zadny male gaze, zadne sexualizovani; zeny proste vitezily! — nelibilo se mi, jak jane na konci zmenila charakter.. a taky jak se “zakoukala” do noaha centimetera a ne do sabiny, se kterou mela o dost vetsi chemii!!!! || ❝𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲, 𝐚 𝐦𝐚𝐧 𝐜𝐚𝐧 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐚𝐝.❞ || ❝𝐈 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠.❞ 👼🏻✨ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Čakal som, kedy to skončí. Zažil som starých Anjelikov v telke a bola to sračka, nových v kinách a bola to sračka, a toto pokračovanie je neprekvapivo zbytočný shit. Lokácie sa striedajú neustále a úplne neopodstatnene, akčné a bojové scény sú nepostačujúce, prevlekových je málo, humoru ešte menej. Kristen ako hlavná hviezda dostala hláškovaciu rolu a jak je extrémne hot len tesne zakrýva, že to dievča nemá ani náznak komediálneho talentu. Naomi Scott je miestami až dychberúco krásna, ale zase nevie hrať, a proti tej tretej moc výhrad nemám, ibaže je z nich pekná najmenej, má tuctový face a je na môj vkus moc vysoká. Nedivím sa, že to prepadlo. Dve a pol hviezdy dám, lebo som ich dal aj na filmy s Cameron Diazovou, ale keď toto píšem sedím ešte stále v kine, a už teraz si detailnejšie pamätám len Naomi s obojkom v červených šatách, a sklamane uvažujem, jak skvelé porno to mohlo byť. Fail roku. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama