Reklama

Reklama

Starship Troopers: Záchrana Marsu

  • USA Starship Troopers: Traitor of Mars (více)
Trailer

Staří známí Johny Rico, Carl Jenkins a Carmen Ibanez tentokrát čelí nejen broukům, ale také superinteligentní nebeské maršálce, která je ochotná pro své ambice zničit celou planetu. Rica a jeho četu poskládanou z marťanských nováčků tak čeká křest ohněm. Přežijí dost dlouho na to, aby splnili svou misi a zachránili Mars? (Martrix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Na detailní realistickou animaci a grafiku postav, zbraní/bojových obleků i prostředí bych sice nepěl úplné ódy, ale vypadaly skvěle a líbily se mi velmi. Nijak mě ovšem nezaujal nevýrazný, stroze ohraničený příběh politického spiknutí (jednotlivce) za účelem zničit Mars (kvůli popularitě?!), do kterého nevýrazná režie nevtáhla ani v konečně citelně hmotné, nicméně celkem jednotvárné (střílení a bombardování brouků) akci. Ke všemu ubylo krve a žádná vojanda neukázala prsa! ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Neurazí. Animace je taková půl napůl, někdy jsou efekty dobrý (většina exteriérů) a někdy vypadaj jak animace z PS1 hry (všechno ostatní). Je vidět že v tom maj ruku japíci neboť to z toho filmu uplně srší, hlavně to jak si představujou americký mariňáky je typický zrovna pro ně. Příběh je takovej o ničem ale to se asi nedalo čekat nic extra a ve srovnání s Pěchotou 2 a 3 je tohle mistrovský dílo. Na jedno podívání dobrý. LIVINGDEAD tradičně uplně mimo. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová nekonfliktní oddychovka se supr CGI animací všeho neživého. Bohužel to, co živé je, je pořád stejné uncanny valley jako v předchozím díle. A osobně jsem měl problém místy i s dabingem, v kterém nejenže herci občas docela přehrávali, ale hlavně to měli namixované nějak divně - jednou to dost řvalo, jednou zase byly postavy blbě slyšet. Všechno ostatní je namakané a efektní, byť dobrý film to nedělá. Scénář je bohužel jen videoherní vata. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem, skvělé! O třídu lepší pokr. než Invaze. A víte proč? No protože (vy chytrolíni), to opět napsal jediný člověk, který ví (vyjma 2) jak má vypadat (co se týče atmosféry a přístupu), správná Hvězdná Pěchota ala Verhoeven. Tak je to. A rozhodně! tomu pomohlo, že Johnny Rico mluvil sám sebe. Napřed jsem se domníval (mylně, jak se ukázalo), že to bude jedno, ale nebylo. A hláška ,,že mars je -ubohá malá planeta, která je populární jen proto, že je rudá" mě dostala tak, jako už dlouho nic. Hahaha!!! Tohle si budu pamatovat dlouho. Co by na to říkal Ray Bradbury? :))) A rozhodně skvělý Ed Neumeier ví (tu shit 2 mu odpustim) , jak navázat na jeho tradici mírně řečeno, netradičních Hvězdných Maršálů. Napřed zpívající superstar s psi schopnostmi, teď 26letá dívenka s brutálně vysokým IQ, která se rozhodně jako superstar cítí a zajímá ji jen (zdá se), kolik má procent v oblíbenosti. To mě tedy dostalo. Rozhodně doufám, že tato velmi slibná série bude pokr. Ale nebránil bych se návratu k hraným filmům. To tedy ne. P.s. mé poděkování tentokrát směřuje k Wyschovi, neb to napsal přesně a i za mě. Očividně to četl jako já a tudíž se může k tomuto tématu vyjadřovat. Ti, co tomuto špica filmu (který ovšem nepochopili), dávají za 2 a odpad, by se měli vrátit k pytlovinám typu Buffy,Twillight saga, apod. Očividně jsou u těchto filmů, mimo mísu. Slušně řečeno. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

1) Líbí se mi, jak lidi v komentářích mluví o "původní" Hvězdný pěchotě, což je směšný samo o sobě, protože první Starship Troopers (na něž komentáře odkazují) mají se skutečně původní Hvězdnou pěchotou společný jen jméno hlavního hrdiny (resp. příjmení, protože Juan si radši říkal Juan než Johnny) a základní kostru boje proti broukům. 2) Traitor of Mars má obleky z knihy! Nepamatuju si, jestli je Invasion měla nebo ne, sorry. 3) Stejně jako Verhoevenova Pěchota i tahle animovaná je satirou na svoji dobu. Neumeier sice stárne a moderní společnost už mu uniká mezi prsty, ale napsat dobře schovanou satiru (jakékoliv) společnosti asi ještě pořád umí. 4) Upřímně tyhle animáky začínám žrát víc a víc - budují ten vesmír Starship Troopers tak, že na nějakej reboot z pera troglodytů. co mají na svědomí Baywatch, nejsem vůbec zvědavej. 5) Casper van Dien je Juan Johnny Rico i v animovaný podobě i s anime vlasama. Hoo-ah! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama