Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál nás přenese 4 roky před událostmi původního filmu Hotel Transylvánie, Do doby, kdy byla Mavis teenager. Zatímco je Dracula pryč a řeší „oficiální upírské záležitosti", Mavis konečně vidí svou šanci dokázat svému otci, že je schopná se o hotel postarat. S pomocí svých nejlepších přátel se rozhodne aplikovat své geniální nápady, jak zlepšit provoz hotelu. Jen kdyby jí teta Lydia, starší a mnohem zlejší sestra Drákuly, nestála celou dobu za zády... (Disney Channel)

(více)

Recenze (6)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako seriál pre najmenšie deti fajn, ale ako nejaký zmysluplný doplnok k celej tejto sérii asi ťažko. Normálne by som dal asi priemerné hodnotenie, ale musím ubrať hviezdičku vzhľadom na tú katastrofálnu úroveň animácií, ktoré v dnešnej dobe už jednoducho neobstoja. 40 % ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Poslednou dobou Dream Works vytvoril veľa kreslených animákov podľa filmu a Sony sa rozhodlo urobiť to isté s Hotelom Transylvania a asi aj lepšie. Je to vlastne prequel ktorý sa odohráva keď mala Mavis cca 80 sa rokov čo je vek spomínaný vo filme. ()

Galerie (398)

Zajímavosti (2)

  • Žádný z herců (dabérů) z Hotelu Transylvánie (2012) a jeho pokračování si nezopakoval svou roli v televizním spin-offu. (LUKICKK)
  • Mavis je v tomto seriálu 114 let. (LUKICKK)

Reklama

Reklama