Reklama

Reklama

Spider-Man: Paralelní světy

  • USA Spider-Man: Into the Spider-Verse (více)
Trailer 12

Phil LordChris Miller, tvůrci hitů Lego příběh a 21 Jump Street spojili svůj um a talent, aby divákům představili dosud nepoznaný svět Spider-Mana v přelomovém a unikátním vizuálním stylu. Spider-Man: Paralelní světy představí dospívajícího chlapce z Brooklynu Milese Moralese a nekonečné možnosti Paralelních světů, kde je víc než jen jeden maskovaný hrdina. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 12

Recenze (793)

tron 

všechny recenze uživatele

Aj keď to znie dosť neuveriteľne, tak v roku 2018 vzniklo iba sedem komiksových hraných filmov. Venom, Avengers 3, Ant-Man 2, Deadpool 2, Aquaman, Black Panther a animovaný Spider-Man. Ak by som mal zostavovať rebríček najlepších, tak ho bez jedinej výčitky svedomia zaradím na prvé resp. druhé (fakt si neviem vybrať medzi ním a Avengers 3). je plný bombastickej a skvele premyslenej akcie. Má super dialógy a zábavné hlášky. Vizuál je tiež super a scenár obsahuje snáď desiatky strašne dobrých, sviežich nápadov. Je to vtipné i dojemné a okamžite budete mať chuť na druhý diel. Najviac ma bavilo asi to, čo aj väčšinu ostatných divákov a to je množstvo Spider-Manov, z nich niektorí sú skutočne dosť bizarní, ale bizarní úžasným, ťažko napodobiteľným spôsobom. Je to šialená divočina. Zbožňujem ju. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejvíc komixový animák, co jsem viděl. Docela chápu všeobecné nadšení nad tímto filmem, ale znám i lepší snímky s pavoučím hrdinou. Určitě musím pochválit originální vizuál, díky kterému tvůrci využívají animované prostředí na maximum. Ve filmu se objeví hned několik Spider-Manů a záporáků. Hlavní je pochopitelně Kingpin. Jeho motivace a samotná zápletka filmu mě lehce zklamaly. Jinak ale nemám moc co vytknout. Je tam spousta super momentů a akce funguje svižně. Třeba se někdy dočkáme pokračování. "Samozřejmě nemůže chybět Stan Lee. "Určitě ti padne." ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

K úplné dokonalosti tomu ještě něco málo chybělo (možná trochu větší prostor ostatních Spider-manů nebo celkový interakce a vztahy v jejich multi-dimenzionálním týmu), nic to ovšem nemění na tom, že i tak je to jeden z nejlepších animáků poslední doby a jeden z mála animáků, o kterým hned po skouknutí můžu říct, že bych se na něj v blízký době podíval klidně znova. Což je u mě win jak prase. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Sice pořád preferuju Spider-Mana v klasičtější formě, ale musím uznat, že tohle nápadité a hravé ztvárnění má něco do sebe. A to říkám jako neznalec marvelovských komiksů, který není schopný vše patřičně docenit... Přesto jsem se bavila a přijde mi to jako neotřelý a zábavný snímek, který může zaujmout i lidi nepolíbené marvelovským světem a jeho postavami. Ostatně není třeba ani příliš znát Spider-Manův příběh samotný. Tento film funguje sám o sobě. ~(3,8)~ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byl jsem k filmu skeptický a nejvíce jsem se obával formální stránky, která není vyloženě oslnivá, ale ve výsledku jsem se nečekaně příjemně bavil a vizuál mi až tak nevadil (krom Kingpina, ten vypadal otřesně). Má to spád, pěkné soundtracky, občas zafunguje i humor a objeví se nějaký ten zvrat. Trošku mě iritovala Japonka a prase, to mi přišlo trochu přes čáru, ale dalo se překousnout. Očekával jsem 2*, nakonec slušné 4*. 75% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (47)

  • Milesův otec Jefferson Davis má v čase 1:06:24 v mobilu kontakt na muže jménem Steve Ditko, což je jeden ze stvořitelů Spider-Mana. (Malyszs)
  • Scenárista a producent Phil Lord v jednom z rozhovorů uvedl, že již při psaní scénáře filmaři pomýšleli na obsazení Lily Tomlin do role tety May. (jezurka42)

Související novinky

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

14.05.2024

Nicolas Cage brzy obleče černý baloňák a klobouk, už je to snad jisté. V úterý 14. května totiž bylo z příslušných míst oficiálně potvrzeno, že si skutečně má zahrát hranou verzi postavy noirového… (více)

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama