Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)

Recenze (436)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý napínavý drsný akční film, který měl to co mám rád, hlavně na začátku. Bohužel postupem času se až na pár výjimek film dostal do útlumu a konečná bitka byla spíš přeplácaná než kvalitní, ale i tak dobrý film. 75% ()

pan_ponozka 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce lepší. Asi jakýmsi příběhem (chicht), nebo co. Možná záporákem, který to uměl prodat? Nevím. Každopádně naleštěný prd. A prdy nebrat. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Nezklamou výborné souboje. Jak výbornými výkony herců, tak i oldschoolovým použitím kamery. Žádné sekundové sestříhání a bláznivé akční efekty. Scénář je bohužel bez jakéhokoli originálního nápadu, vše už jsem viděl x krát v jiných filmech. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Druhý Equalizer dobře funguje hlavně v maličkostech a epizodkách, než v hlavním revenge příběhu. Navíc hlavní slizcí záporáci jsou vesměs nevýrazní, včetně toho šéfujícího (v tom se v jedničce tvůrci z hlediska castingu trefili výrazně víc). Washington je ale pořád klasa a člověk mu žere i po šedesátce elitního zabijáka ve formě a s dobrým srdcem. Skvělou práci opět odvedl Harry G. Williams, celý film se skvěle poslouchá. Trojka by klidně mohla být. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Hodně pomalé tempo vyprávění, spousta zbytečných scén, např.dedek snažící se získat obraz a najít příbuznou. Hlavni dějová linka není moc vysvětlena, občas pár hlouposti ve scénáři. Chválím režii, která je velmi dobrá s pár dobrých nápady. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Úroveň a kvalita lze přirovnat k poloúspěšné, průměrné jedničce. Asi jedinou změnou je, že McCall pro ničení zlých protivníků, vlastně i bývalých soukmenovců, využívá míň volně dostupných prostředků. Klady: na jedno podívání dobré. Zápory: doufám, že se nepouští do trojky, aby nám tak nevznikl seriál s Denzelem. ()

hrdygay 

všechny recenze uživatele

akcne filmy s denzelom washingtonom nikdy nesklamu, dostal som to, co som ocakaval, oproti jednotke tu akcnych scen bolo pomenej, ale stali za to, zaverecne bitky boli paradne, opat robert mccall (denzel washington) dostaval jedneho zloducha po druhom, chvalim aj skvely soundtrack, denzela washingtona by som rad privital v dceu 9/10 ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Z Denzela se stal dobroděj, co jezdí taxíkem, páchá dobro a trestá zlo. Copak o to, když už se odhodlá k nějaké akci, stojí to opravdu za to, ale po většinu filmu spíše jen žvaní a snaží se klukovi ze sousedství ukázat správnou cestu. Oproti jedničce tak ubyla nejen spousta mtrvol, ale i jedna hvězdička v hodnocení. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

O hvězdu horší než první díl, v zásadě platí vše jako u prvního dílu. Ovšem v ději zde máme více postav, je to zbytečně překombinované, věci se dějí jen aby se děly. Nakonec dojde i na přírodní katastrofou zasaženou (a vyklizenou) vesnici ... (2D titulky) Rozpočet: $62 miliónů, Tržby: $190,400 miliónů ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Jednička byla o fous lepší, ale i ta dvojka je relativně v pohodě a dá se zkousnout. Občas trpí kolísáním tempa a obecně pokud se tvůrci soustředí jen a pouze na akci, je rázem celý film o level výše. Denzel je ve své roli nenápadného občana, který na vlastní pěst vykonává spravedlnost, stále uvěřitelný, nicméně nenápadně bych se u tvůrců přimlouval, aby už trojku netočili. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Vydarená dvojka aj keď slabšia jako nabúchané predstavenie v jednotke. Príbeh sa slušne rozvíja aj do rodinných sfér a záverečné zúčtovanie vo vyľudnenom mestečku v pozadí hurikánu je opäť pôsobivé. Denzela by chcel mať za kamoša asi každý... ()

Gregor_Samsa 

všechny recenze uživatele

Úvodní expozice ve vlaku do Istanbulu je brilantní, fakt paráda. Jenže… pak to jde dolů. Dost. Zpomalí se to. Čeká se čeká… člověk by si tak nějak přál, aby to byla větší jízda, než minule. Ale ona není. Je to takové vyčpělé, trochu znouzectnost, jednomu je líto, že zápletka je minulostní a vztažíková. Aneb co jsme my, byli jste i vy. Co jste vy, budeme i my. Hehhhh. Jako radši na doma než do kina musim říct. Muhehhh. [60%; 2019-05-29 Home sweet home] ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Robert McCall je opět na scéně a Denzel Washington opět ve formě. Jinak jde ale vše ve vyjetých kolejích prvního Equalizéru (bohužel). Znovu naivní momenty, přepálené akce a v kontrastu s tím pasáže, které jsou zbytečné, bez významu, nadbytečné. I když je dvojka přece jenom obsahově trochu vyspělejší, stále to není na víc než průměrných 60%. ()

panki9922 

všechny recenze uživatele

Tá úvodná hodina vyznieva pateticky až trochu komicky. V tej druhej hodine je Equalizer už do puntiku predvídateľný. Navyše je postava Roberta McCalla nedôveryhodná (každému chce zachrániť život, nie len chce, ale aj dokáže) aj keď Denzel robí čo môže. Celý film sa snaží pôsobiť tak vážne a heroicky, až je to celé smiešne. Záverečná vyvražďovačka tak nemá potrebnú silu. ()

JokerBaby 

všechny recenze uživatele

Sú filmy o ktorých hovorím, že tento film už málo čo prekoná. Bez chybne netočený. Úroveň, napätie , gangstri - vrahovia bez citu pre ktorých ste iba meno na papieri, záchrancovia, tajné služby, Denzel to proste umí zahrat. Kto dal tomu to filmu menej ako 5 hviezd tak to buď nepozeral alebo to pozeral tak že sa pritom hral na počítači. Ja, filmy delím na kinofilmy a to sú tie lepšie a potom na tie dvdečkové béčkové a céčkové filmy. Tento akčný , krimi kinofilm si určite pozrite kto to nevidel. Veľmi dobrých filmov nie je veľa a toto je jeden z nich. ()

Související novinky

Denzel Washington vs. sériový vrah

Denzel Washington vs. sériový vrah

14.03.2019

Oscarový herec Denzel Washington (Training Day) se upsal novému krimi thrilleru Little Things od režiséra Johna Lee Hancocka (Zrození šampióna). Děj vypráví o unaveném venkovském šerifovi s temnou… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama