Reklama

Reklama

Siréna

(seriál)
  • USA Siren
Trailer
USA, (2018–2020), 25 h 1 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Eline Powell, Ron Yuan, Curtis Lum, Chad Rook, Anthony Harrison, Rena Owen, Tammy Gillis, Andrew Jenkins, Brian Anthony Wilson, Jennifer Koenig (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Seriál nás zavádí do města Bristol Cove, které se proslavilo díky legendě, podle níž kdysi bývalo domovem mořských panen. Poté, co příchod tajemné dívky potvrdí pravdivost pověsti, rozpoutá se velmi krutý souboj mezi lidmi a mořem. (HBO Europe)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Siréna (2018) 

Začalo to celkem dobře a chvilku jsem si řikal, že se mořské panny konečně dočkaly nějakého plnohodnotného projektu. Tedy pokud nepočítám Bytost z hlubin. Jenže pak mi zase spadla čelist. Je to vlastně jen o trdlování po přístavu, který je plný neskutečně nesympatických lidí, přičemž ty největší tlamy se snaží pomoct jedné rybě najít druhou rybu, která je toho času na pokusech v nedaleké laborce. Bez akce, bez tempa, bez nějakého silnějšího příběhu, bez postav, kterým by se dalo fandit.. Vizuál pannen je celkem solidní, líbil se i pannák a uznávám, že pár zajímavých momentů se našlo, ale na celou sérii je to strašně málo. Upřímně řečeno přiklepnutí druhé řady moc nechápu. 25% ()

Reklama

Reklama