Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytecnej dil, kterej kdyby se nejmenoval Policajt z Beverly Hills, tak by clovek ani nerek, ze patri do trilogie. Eddie nedela zadny okecavacky, i kdyz se porad vrha bezhlave do akce, tak nikde nic moc neokecava a ani nedela moc vtipky. Z dvojky policajtu tu zbyl jen Reinhold, kterej taky moc nepredvede, ale zase tu je asi nejlepsi zaporak ze vsech trech dilu a prostredi zabavniho parku a prostoru pod nim dava docela solidni moznosti, ktery jsou bohuzel vyuzity jen obcas. Navic tu bohuzel krome paradniho, asi 20 minutovyho zaveru, neni prakticky skoro zadna akce a film se tak drobet tahne. Nejslabsi dil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyšetřuju tady, myslím si, že dobře, protože jsem tady jen pár minut a už po mně stříleli." Axel se potřetí vydal z Detroitu do Los Angeles a já si myslím, že to neměl dělat. Ztratil totiž hodně na své ukecanosti i nadhledu, Billy zúředničil, Taggart se ani neobtěžoval vstoupit na scénu a načesaný záporák byl omyl sám o sobě. Takže se vsadilo na to, že zábavní park bude bavit a on to kupodivu nezvládl. To už byl lepší i Anihilator 2000, ale opravdu jen o kousek. ()

Reklama

Rssa 

všechny recenze uživatele

Ufff...hrůza, ale oproti dnešnímu Murphymu pomalu veledílo. Jeden z nejpřeceňovanějších komiků a možná i původce dnešních ukecaných rádobyvtipných černošských komediantů si pomalu ale jistě kopal hrob, ztrácel sympatie a rozhodně se spouštěl do vod vlastních Segalovi, i když ten je aspoň legendou béčkových filmů. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Velikánsky rozdiel medzi prvou a treťou časťou. Kým jednička bolá skvelá akčná komédia, toto je len tuctový akčný film s mizerným scenárom a zasmial som sa len raz a to keď strieľali dvaja muži so samopalmi na Murphyho skrytého za lavičkou, ktorá mala medzi latkami 5-centimetrové medzery a nemohli ho trafiť. A podobných stupídností tu bolo oveľa viac a nechýbalo osvedčené "A teraz zomrieš" a podobné hlášky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tuším za tímto pokračováním jasnou snahu Eddieho oživit svou trošku upadající kariéru. Třetí díl nakonec svému o 7 let staršímu bratříčkovi zase až tak z dálky nefuní. Komediálně docela v pohodě, akce je možná až příliš. Spíše mě mrzelo, že Axel už nemá takovou vyřídilku jako kdysi a tentokráte nikoho vyloženě neoblafne. Tyhle scény, které jsem zamiloval ve trojce vůbec nejsou. Za zmínku rozhodně stojí novinka Ničitel 2000. PS: Zdálo se mi to anebo jsem ve Wonderwoldu zahlédl George Lucase? 55% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)
  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama