Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (997)

pepo 

všechny recenze uživatele

Na konci toho bolo az prilis, ale inak presne taketo filmy potrebujem k svojmu zdravemu vyvinu. Desiatky headshotov, krasne vymysleny filmovy vesmir, velka stylovost, perfektny hlavny hrdina a spickove akcne sceny. Dvojka sa mi sice pacila trochu viac, ale v ramci sucasneho stavu akcneho zanru ide o absolutnu spicku. 8/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Po sračkovitě monotónní jedničce a vynikající pestré dvojce Jonatán Tampón satanžel znovu zbytněl v neinventivní díře a vrací se zpět ke kořenům. Kínovi tentokrát ani nesežrali psa, ani nevypálili Tugenhát, on jen šlápl na kuří hotel mezinárodní odborové organizaci nájemných vrahů, a tak si užívá intenzivní honění, při kterém se zase jen tupě dvě hodiny chová jako nesvéprávný pičus, unyle válí sudy a nezáživně střílí do hlav. Natočeno je to sice opravdu fantasticky, s baletní choreografií si fuckt vyhráli, aby to vypadalo jako úpa reálné kočkování v Mumulendu, ovšem už tak po hodině to furtdokolové, nachlup stejné scifi-džitsu ad absurdum bez výraznějšího děje jednoho dost otráví. Oproti druhému dílu i kulisy stojí za vyližscénografa, a kromě tří vskutku vypečených momentů – kulohryzní pejsci, koňské kungfení a zabijácký tandem indonezských chcípáků – se není moc čím kochat a je to téměř stejně nevýrazná kolovrátková pruda jako jednička, byť skvěle nasnímána. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

John Wick v prvním díle neskutečně potěšil a nakopnul pomalu uvadající kariéru Keanu Reevese. Druhý díl celou látku posunul ještě dále a opustili jsme prostředí New Yorku a vydali se na chvilku i do Itálie. Celé to navíc opatřil až uměleckým artem a krásnými záběry. Trojka zašla celosvětově ještě o kousek dál, ale bohužel úplně nezvládla příběh. Začíná na mě působit překombinovaným dojmem, přestože akční scény jsou stále na hodně vysoké úrovni, i když na mě tedy nepůsobilo reálně, aby Reeves zmastil dvě indonéské mlátičky. Celou africkou odbočku v ději považuju za ztrátu času, jen proto aby i v půlce filmu byla nějaká akce. Tuším že se sérií, pokud bude nadále bobtnat, to půjde dále z kopce, pokud ovšem neangažuje schopné scénáristy. Tady rozhodně nebyli. 75% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem napsat epické zakončení akční trilogie, ale včera ohlásili 4. díl, takže jen solidní pokračování, které po akční stránce představuje to nejlepší, co nám USA za posledních pár let nabídlo. Velkým plusem je, že nový Wick nabral skvělé posily z Asie ( Cecep a Ruhian z Raidu) potěší i vtipný Mark Dacascos a perfektně vytrénovaná Halle Berry. Po vizuální stránce je John Wick absolutní vrchol. Ta půvabná stylizace a luxus jde z toho cítit v každém záběru a jelikož mi na estetické stránce dost záleží, tak jsem si vychutnál příjemné lukrativní prostředí. Akce je samozřejmě v rámci Americké produkce perfektní ( přehledná kamera, minimální střih, spousta kreativních nápadů a slušná choreografie) občas šlo sice cítit, že Keanu Reeves nestíhá, především proti Cecepovi a Ruhianovi šlo vidět, že je to až moc nacvičené ( Statham by se tu porval asi lépe), ale zaujmou i jiné prvky ( Knihovna!, ostří psi v Istanbulu, nekompromisní scéna ve stáji s koňěm, motorky a katany, kde si vzali tvůrci inspiraci z Korejského The Villainess. Mimo akci je sice tempo pomalejší, ale výrazně to nevadí. Slušná jízda a bezpochyby jasná kino povinnost. 85% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pan Wick znovu zvedá standard hollywoodské akci. Stahelski a Reeves čerpají ze zdánlivě nekončící studny nápadů. Akce v knihovně, ve stáji, v hotelu i na ulici. Nože, pistole, koně, psi, kniha - cokoliv v rukách Baby Jagy se stává smrtící zbraní a je často využito originálním způsobem. Vyvážené dávkování akce a rozšiřování mytologie dělá třetímu dílu velkou službu a nabízí tak to nejlepší z obou předchozích dílů. Velice osvěžujícím způsobem také pracuje s legendou, kterou Jardani Jovonovich představuje, vždyť hlavní záporáci jsou velkými fanoušky jeho práce. Vedlejší postavy jsou tentokrát hodně silné a vybarvují se vskutku nečekaně. Krásné exteriéry i interiéry, je to jedna velká luxusní přehlídka. Jen tak dál, jen tak dál. Je to velká čest s vámi bojovat pane Wicku. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • V 15. storočí sa Casablanca stala známou ako bezpečné útočisko pre pirátov. (chesterko)
  • Když se John Wick (Keanu Reeves) vybavuje na souboj v hotelu Continental, můžeme si na zdech všimnout několika českých zbraní. Především CZ P-09 a několika verzí CZ Scorpion EVO 3. (UncleMorty)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama