Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Velká Británie / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Aaron Martin

Hrají:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenze uživatele Aurus k tomuto seriálu (6)

Slasher (2016) 

8/10. Jelikož miluju horory a nejvíce slashery tak sem si tohle nemohl nechat ujít. První série mě docela chytla ale závěrečná epizoda není nic moc, druhá byla o kousek lepší, děsivější a atmosféryčtějsí a postavy byly mnohem sympatičtější protože v první sérii jsou jen dvě sympatycké postavy ale ve druhé sérii je jich více. Na třetí sérii jsem měl velkej hype protože se odehrává během 24 hodin a jak to dopadlo? Byla jednoznačně nejlepší z tohoto seriálu. Bylo tam hodně sympatyckých postav, hodně masakru, skvělá atmosféra a kurva skvělý design vraha. Čtvrtá série má nejhorší hodnocení a jo je nejhorší ale je stále výborná ale sympatycké postavy tak tam je jen jedna a to Victor. První série 8/10, Druhá série 8,5/10, Třetí série 9/10 a čtvrtá série 7,5/10. Doporučuji. ()

Kat (2016) (S01) 

8/10. Za mě příjemný hororový slasher který od 1. do 7.epizody  byl výborný a fajn ale poslední epizoda to docela zkazila a je tak jen průměrná. Vrah má skutečně dobrý motiv a to zabíjet ve městě lidí podle 7. hříchů. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou neuvěřitelně sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento film má solidní, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji. ()

Kdo za to může (2017) (S02) 

8,5/10. Jsem rád že se zase vracím a že zase budu aktivnější protože to naposledy bylo potom co jsem za 3 týdny kouknul na Star Wars Clone Wars seriál. No nic tato druhá série je lepší než ta první. První série byla výborná a tahle je skoro skvělá. Příběh je perfektní, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má solidní, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji a jdu na třetí sérii. ()

Slunovrat (2019) (S03) 

9/10. Za mě zatím nejlepší série tohoto seriálu. První série byla fajn, druhá byla výborná a tahle je skoro perfektní. Příběh je perfektní, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má solidní, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji. ()

6:00 až 9:00 (2019) (S03E01) 

10/10. K epizodám už recenze nepíšu ale tady jsem ji napsat musel. První série je výborná, druhá je lepší a od třetí série jsem čekal něco víc protože se to odehrává během 24 hodin. Na začátku vrah zabije jednoho týpka na slunovrat a o rok později se vrací a ty jeho killy jsou totálně skvělý a brutální. Plus ohromě sympatycké postavy, skvělá hudba s atmosférou a napětím a skvělými lokacemi a kamerou. Tohle je jedna z nejlepších seriálových epizod který jsem kdy viděl. ()

Flesh & Blood (2021) (S04) 

7,5/10. Je to nejhorší série tohoto seriálu? Odpověď je ANO ale je to stále velmi dobré. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou docela sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má povedenou, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji. ()

Reklama

Reklama