Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tohoto medzinárodne úspešného formátu nutne musí každou sériou klesať. Nie je tu už nič, čím by sa dalo prekvapiť, vieme, že víťazstvo v súťaži nič neznamená atď. Tvorcovia ale pochopili, že naťahovať túto súťaž tak ako v minulosti na 12 finálových kôl by asi bola sebevražda a tak to má o niečo väčší spád. Myslím z dlhodobého hľadiska, pozerať to s reklamnými prestávkami je peklo a mám to sem tam zapnuté iba v práci ako podmaz. Toto by už ale skutočne mala byť posledná séria. Objektívne je to odpad, pokiaľ to ale niekoho stále ešte baví, tak si to vychutná. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Finanční vzpruha pro Novu už asi podesáté! První řada byla suprová (Langerová, ...), ale postupem času se z toho akorát stal hit pro dementní, upištěné vlhké třináctky. Katastrofa! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jen těžko srovnatelné s předchozími ročníky, ať už České nebo 1. Československé, jednak moderátorsky šílené a druhak uměle vyvolanými životními příběhy, ale myslím, že byla vyprodukována výborná zpěvačka, Emma Drobná a to si tu hvězdičku zaslouží. 20% P.S. Nelze u nás pořád a pořád, rok co rok vybírat nové a nové Hlasy, Superstar nebo Talenty. Nejsme ve VB nebo USA, přeci. Jednou a dost. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

V letošním ročníku byl i dlouholetý kamarád, který se do semifinálového výběru nedostal jen kvůli tomu, že něco nepodepsal. Dozvěděl jsem se od něj spoustu zajímavého o tom, jak to v SuperStar doopravdy chodí, a tak se můj pohled na soutěž výrazně posunul k horšímu, až doputoval k té jedné hvězdičce. Na odpad to ještě není, ale třeba to k němu v průběhu let doputuje, ovšem to už raději tuhle ptákovinu sledovat nebudu. Nejúsměvnější bylo, když mi potvrdil, že nejvýhodnější je skončit druhý. To už pak ztrácí smysl někomu fandit. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

I když nejsem fanouškem této soutěže, tak při její trvání jsem jednotlivé výstupy sledoval, zábava je na úrovni porota mě nevadí a jelikož nejsem hater, tak nikomu nehodlám nadávat nebo ho urážet. Ovšem to, že je tato soutěž prolezlá reklamou a většinu času zabere tlachání mě dohání k šílenství a dosti sráží její dojem a to ještě více než kdy před tím. - 4/10 - ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama