Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen párkrát, ale za Sapíka tu jednu přece jenom dám. Babica už zřejmě přišel o vhodného sponzora, který by ty jeho „pořady o jídle cáloval“ a tak si musel chtě nechtě přizvat uznávaného kuchaře. Bylo zajímavé sledovat oba v akci, nicméně Jiřího rád nemám, takže jsem spíš sledoval, co dělá druhý jmenovaný a jak se ukázalo – ten se s tím opravdu nesere a ukázal, že i v jednoduchosti je síla. Jinak ovšem další zbytečný pořad z produkce TV Barrandov. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se co se týče Zdeňka Pohlreicha považuji za skalního, nepatřím mezi ty, kteří přejdou na druhou stranu ulice, když v dálce zahlédnou kuchařského eskamotéra Jiřího Babicu. Dokonce zastávám názor, že formát jeho vaření "když nemáte tymián použijte křepelčí vejce" má pro "home kuchaře" jako já své opodstatnění a dost možná je přínosnější, než zmiňovaný "šéf"Pohlreich (mám jednu z jeho kuchařek a u 90% procent receptů nevím, jestli se potřebné ingredience shání v obchodě, na nejbližší policejní stanici nebo se pro ně musí letět do vesmíru), ale tohle prostě nefunguje. Pan Sapík ač možná "kuchař s velkým K" se na televizní obrazovky hodí asi jako já do maďarské reprezentace vodního póla a pro televizní pořad potřebná koexistence mezi ním a Babicou......takovou antichemii jsem naposledy viděl, když u nás byla na návštěvě tchýně. Já vím, jídlo se stalo celosvětovým fenoménem, který na nás valí ze všech stran, ale když už chci se svojí troškou do mlýna vylézt před lidi, tak to musí mít nějakou štábní kulturu a tady je to prostě špatně. ()

Reklama

BarbarellaHa 

všechny recenze uživatele

Já to prostě miluju! Já vim, je to odpad, melou sračky, většinou jsou nachcaný a většinou jim, speciálně Sapíkovi, není ani rozumět, ale já se prostě bavím! Dyť jsem poznala dědu Kalužnýho, kartu od pana Chiřdla z Liberce, Sapíkovu paní sestru, která žere kosti a křupky, dyť to je takovej poznávací výlet! A ty jídla- Černá slepice, Satanova mísa, zeleninový salát s opečeným jelitem, topinka s haldou křenu, kterou dělal Samopal pro princeznu Dianu a ta si byla 2x přidat! A ten plejtyng! Ten krásný plejtyng- slepice hlavou dolů, kytičky, paroží, houby, hlína, lupení, prostě všechno! Okamžitě si nalejte Mokrý vrata a hajde na Baba a Sapa 🥸 ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Sapik dobry kuchar, spatny moderator 2*, dokaze obcas prekvapit, ale obcas taky zoufaly (curry), Babica odpad, ten musi vyrabet recepty generatorem nahodnych cisel. Uz ani necekam, co bude delat a rovnou prepinam. Sapik asi potreboval propagaci sve restaurace, protoze vedle Babici vypada jak buh. Videl jsem stovky ceskych i zahranicnich poradu a konecne Sapik je prvni, ktery dela zabi stehnynka ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle pořady o vaření jdou mimo mě. Je úplně jedno jestli je tam Babica,Pohlhraich (nebo jak se to píše) nebo nějaký Sapík (to jméno slyším prvně) vše je na jedno brdo. Uznávám, že svoji skupinu lidí to zaujme (nějací důchodci co dělají velké hovno a jen čumí na takové sračky případně ženské na mateřské), ale já mezi tou skupinou díky bohu nejsem. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama