Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

Matamoroz odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako je?? Sapík se totálně shazuje nejen před svými kolegy z branže, ale i před tou částí veřejnosti, která pozná rozdíl mezi mezi bůčkem a kotletou a nezapéká segedín strouhaným sýrem. Nevím kam dal ,,nestor,, hlavu, ale to co předvádí není o moc lepší, než to co ,,vaří,, Babica. Cibulačka s cibulí, která je skoro syrová a na konci do ní naleje víno, aby měla ,,navinulou chuť,,. Že by demence? Ach jo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se co se týče Zdeňka Pohlreicha považuji za skalního, nepatřím mezi ty, kteří přejdou na druhou stranu ulice, když v dálce zahlédnou kuchařského eskamotéra Jiřího Babicu. Dokonce zastávám názor, že formát jeho vaření "když nemáte tymián použijte křepelčí vejce" má pro "home kuchaře" jako já své opodstatnění a dost možná je přínosnější, než zmiňovaný "šéf"Pohlreich (mám jednu z jeho kuchařek a u 90% procent receptů nevím, jestli se potřebné ingredience shání v obchodě, na nejbližší policejní stanici nebo se pro ně musí letět do vesmíru), ale tohle prostě nefunguje. Pan Sapík ač možná "kuchař s velkým K" se na televizní obrazovky hodí asi jako já do maďarské reprezentace vodního póla a pro televizní pořad potřebná koexistence mezi ním a Babicou......takovou antichemii jsem naposledy viděl, když u nás byla na návštěvě tchýně. Já vím, jídlo se stalo celosvětovým fenoménem, který na nás valí ze všech stran, ale když už chci se svojí troškou do mlýna vylézt před lidi, tak to musí mít nějakou štábní kulturu a tady je to prostě špatně. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že už se mi zdá dnes vlastně naprosto zbytečné zabývat se úvahami nad programových obsahem TV Barrandov, která vlastně našla vlastní zrcadlo v parazitu Cibulkovi, když tohoto komerčního hráče odmítám sledovat a raději ho ignoruji, protože stanice, která zaštítila nekonečnou reklamu, bulvár, vyprázdněnou estrádní zábavu a mozekvypínací třetiligovou filmovou i seriálovou tvorbu, u níž jeden opravdu nedokáže rozklíčovat cílovou diváckou skupinu, mně osobně nemá co nabídnout.. Tu cílovku ani nelze nazvat jinak než lobotomokastráty !! Nicméně cítím potřebu se jako profesně zainteresovaný myslící jedinec vymezit vůči barrandovskému nového pořadu, který nejen resuscituje nejen Jiřího Babicu, ale i ten hruškův ve světě neznámý subžánr výstižně označovaný za food porno, který nejen dále vymývá mozky, a omlouvá Babicu a jemu podobné, ale zároveň výborně odráží mravní a hodnotový úpadek celé společnosti.. Jiří Sapík se prostě zaprodal, byť přes veškerou jeho celoživotně nabranou odbornost ho nemůžu coby žáka komunistické gastronomie rozhodně považovat za stejnou personu jako Pohlreicha, Pauluse, Sahajdáka či Punčocháře veškerému jejich reklamnímu pokrytectví navzdory, a tak mě to ani příliš netrápí, co mu ovšem odpustit nemůžu je iritující fakt, že se za Babicu v rámci propagace společného pořadu postavil.. Nehledě na režijní i dramaturgickou upachtěnost celého pořadu.. Dobrou chuť, přátelé, a dobře vám tak !! ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem se od Jirky naučil skvělou polévku...do vody dáš brambor, česnek, majoránku, vejce a kostku bujónu, aby měla říz. No tomu říkám luxusní recept. A teď můj recept, pokud jste tu polévku skutečně pozřeli nebo jste snědli nějaké zkažené jídlo, pusťte si tento pořad a pozřené jídlo ihned vyvracíte a vyhnete se tím možným větším střevním problémům. Ale abych nekřivdil, jednu hvězdu pro Sapíka, jeho jídlu se asi dá věřit a vypadá poživatelně i dobře. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama