Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Seriál "Bažináč" sleduje dr. Abby Arcaneovou (Crystal Reedová), která v louisianském městečku zkoumá smrtící virus pocházející z bažin. Ty však, jak Abby záhy zjistí, skrývají mystická a hrůzostrašná tajemství. Když se z temného močálu vynoří záhadná nestvůra, Abby stane tváří v tvář nočním můrám nadpřirozeného světa, kde nikdo není v bezpečí. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Aktualita: Studio Warner Bros zrušilo seriál Swamp Thing po 1.sérii!..... Já to ještě neviděl, to je to tak špatný???

na příspěvěk reagoval Ratemus

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Terepin

Tak si namasíruj tu svojí obrovskou erekci - měl jsi pravdu, což je fakt strašně super - ale myslím si, že seriál kvůli tomu neobnoví...

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Hlavná vec, že ste sa mi tu všetci vysmievali keď som tvrdil, že seriál má produkčné problémy, bol skrátený a bude zrušený. Dúfam, že ste sa s chuťou zasmiali, lebo ja sa teraz kráľovsky bavím.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Bingos, Psychor

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Tak to je teda pěkná sračka..!
Neříkám nic, seriál ještě může skonči jako průser a budem rádi, že to mělo rychlého konce, ale je prostě na palicu, že se to celé zatrhne kvůli takové blbosti.
Jediná naděje je, že po od vysílání bude mít Swam Thing dobré čísla/recenze a to namotivuje produkci DCU k dalšímu pokračování...
Každopádně tohle jsou dost kyselé zprávy :/

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Zek

Ty CW opravdu řídnou, to potvrzuju. Ohledně Swampa je v tom bordel trochu, nejdřív to mělo mít 13 epizod. Pak to skrouhli na 10. Jsou v tom opět zajebaný šlupky, klasicky. Jsem moc rád za těch deset teda, protože ta finální přeměna Aleca v pilotu byla fantastická. Za mě to má opravdu hutnou atmosféru a to jsem na těhlech temnějších odrůdách rád vyrůstal. #SaveSwampThing

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Zek

zrušeno kvůli slevě na rozpočtu produkce, který měl pokrýt nějak stát Severní Karolína

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Ratemus

Je pravda, že ta kvalita těch seriálu od cw brutálně klesla. Asi to hlavně bude taky tím, že když tu byla první série Arrowa, tak tu nebyla konkurence. Když se člověk prostě koukne na díl Daredevila nebo Titans a pak si pustím flashe, tak je ta kvalika prostě hodně vidět.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Clark_Kent

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Ratemus , Clark_Kent

No po první díle co se týče Swamp thinga, tak za tím nic moc. Uvidím jak na tom budou další díly. Daleko víc mě teda zaujalo Doom patrol, které jsem vůbec neznal, ale začátek byl daleko zajímavější. Jinak Gotham atd. jsou seriály úplně o něčem jiném a od jiných televizí, přirovnávat je k tomuhle je hloupost.

Docela bych chtěl vědět proč to zrovna bylo takhle rychle ukončený. Snad nikdy jsem u žádného seriálu nezažil, aby byl hned po první epizodě ukončen.

na příspěvěk reagoval Clark_Kent, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

na druhou stranu než přišli Titans a Doom Patrol, byl Gotham nejlepší DC seriál...ještě se mi líbil Krypton celkem....ale to co předvádí CW a další spíše Vertigovské seriály....no škoda mluvit

na příspěvěk reagoval Zek

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já musím souhlasit s kolegou Ratemusem. Gotham je solidní srágora a ty další taky. Swamp je jedinej výraznej motivační Elementál.  #saveswampthing

na příspěvěk reagoval Ratemus, Zek

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

No jdei spíš o to že Swamp Thing je prostě ikona, najednou tohle...nevím jak je možné že ty sragory z CW se drží, že Gotham měl pět sérií a Lucifer pořád pokračuje...a najednou originální Dc seriál a klasika nedopadne

na příspěvěk reagoval Spiker01, Clark_Kent, Zek

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

A už by tady měli umazat ty epizody, bude jich jen deset. Seriál byl zrušený ještě před pilotem, evidentně byl v produkci nějaký velký průser. Ale nevim, proč to nezkusit v druhé sérii znova a lépe třeba s jiným produkčním týmem..

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak nezatracoval bych StarGirl a Alfréda kvůli tomuhle, ale nechápu proč prostě pro další sérii nepřesunou natáčení jinam.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

wtf ???? tak počkat........počkat......co...cooooo ? to je ale úplně retardovaný 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Třeba je potká stejný osud. Musíme doufati. Ne,fakt to není fér. Když něco moc chceš,takto to pak dopadá.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

PKD

Tak už mají dotočeno, takže díky bohu ji zveřejní.

Jestli to bude uzavřené, to je otázka...

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama