Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

campix 

všechny recenze uživatele

U mě zavládlo především zklamání, jelikož jsem čekal i díky reakcím ze svého okolí něco trošku jiného. Herecké obsazení je hodně příjemní, ale ve skutečnosti už tolik nefunguje, a John Hamburg jako záruka celkem zajímavých komedií bohužel pouze vykrádá sám sebe. Vzal prostě úspěšný model Fotr je lotr a obrátil ho. Jinak se jede podle zažitých regulí žánru. Kontrasty jsou jasně viditelné. Mladí - stáří nebo technologický pokrok - klasická výroba. Vtipy jsou více či méně většinou infantilního nebo lehce nechutného ražení. Nic výrazně oslňujícího. Franco působí hodně utahaně a já mu jeho postavu moc nevěřím. Jedná se plus mínus o průměrný film. Spíše lehce podprůměrný. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je veľmi zvláštna komédia, ktorá ide naplno a má herecký talent na to, aby to skvelé utiahla. Je to oplzlá, drzá a vulgárna komédia. 7/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Stačí se podívat, jaké filmy má John Hamburg v rejstříku a budete mít vcelku přesnou představu, co čekat od jeho nového "díla" . Jednoduchou komedii, postavenou na fuckování a na víře, že všichni diváci jsou minimálně latentní perverzáci, nebo ještě lépe...slušně se tvářící občané, kteří těmto perverzákům tak trošku závidí, že se dokážou uvolnit. To je cílovka, která vysílá svým pětihvězdičkovým potleskem signál, že je potřeba podobných komedií tvořit víc. Já si to nemyslím, i když je pravda, že tam pár vtipných momentů bylo a desetiminutová záchodová scéna, mě opravdu pobavila. A bohužel je smutnou pravdou i to, že nic moc lepšího v tomto žánru letos nepřišlo. A tím žánrem myslím čistokrevnou trotlkomedii. Inteligentní humor, laskavý humor, hořkosladký humor, absurdní humor...jsme rozmazlení Svěrákem, Hřebejkem a Menzelem, nebo třeba Andersonem. Ale pravda je taková, že jsou mraky lidí, kteří nedají dopustit na Troškomedie a la Babovřesky a nestydí se přiznat, že je jim lehká zábava bližší. A není na tom vůbec nic špatného. Trochu jím závidím, protože si díky Hamburgovi a jemu podobným, mohou smíchem prodlužovat život o desítky let. Já chcípnu nejspíš v padesáti, protože se vrátím k tomu, že se budu těm americkým trotlkomediím vyhýbat. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Pohodová, příjemná oddychovka, které se někde opravdu zasmějete, ale bohužel opravdu jen někdy. Škoda.... Kdyby se tam narvalo více střeštěností, které Franco už několikrát dokázal, že opravdu umí, tak by šlo zajisté o mnohem zajímavější snímek, pro který by stálo za to jít i do kina..... Ale takhle vám stačí pohodlí obýváku. 60%. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé tri. Dole za mimózneho Cranstona, otravne afektovaného Franca a celý ten fekál scenár suštiaci papierom od začiatku do konca. Ale Key to opäť ako tak zachránil. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Maximálne prestrelené hodnotenie! A prosím vás - who the fuck is Cedric the Entertainer - tá kokotská buzna posrala celý film. Pardon, nedajte si na záver ujsť Gene Simmonsa, hrajúceho na triangel a Paul Stanleyho na ukulele, to vás rozplače až do akej stoky kapela Kiss drbla. Smutné. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když si vaše dcera, kterou jste si vypiplali, přivede domů úplně vypatlanýho borce a chce si ho vzít, je to zkouška ohněm. O tom je tenhle film, který ani moc vtipný není. Možná mne dovedl k zamyšlení, že dneska už hodně věcem nerozumím a začínám chápat, jak se ten tatík cítil jako úplněj mimoň v tom baráku plným technologií. Že se dneska dá pohádkově vydělávat na něčem co vlastně ani neexistuje je pro starší generace dost málo pochopitelné. Nicméně všichni jsme jednou byli mladí, stačí zavzpomínat. Pak se obvykle podaří najít společnou řeč i s těmi, kteří jsou mnohem mnohem mladší. A o tom tahle komedie asi je...60% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

No úplně mě to nesedlo. Vtip už několikrát ohraný spolu s příběhem, ale o to by ani neslo, ale prostě to na mě nefunguje. ( 26.8.17/MAC ) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

V jednotlivostech vtipné, dělající si legraci ze zajetých amerických klišé, v celku však klišovité až hrůza. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

4* lebo mi humor fakt sadol a komédia sa vyhýbala tým romantickým morálnym scénam v komédiách ktoré tak nemám rád. Čo povedať, Franco je naozaj dobrý herec, aj keď zrovna tu by som sa nejak extra hereckým výkonom nezaoberal. Každopádne Dvojí Kokot ma dostal k slzám. Videné v dabingu. 70% ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem ubohé. Nevtipný a dějově nezajímavý počin zcela jistě vsází jen a pouze na Jana Franka, který se snaží být všude, což filmu přirozeně škodí. Ve filmu současně není patrna jakákoliv herecká kvalita, což při obsazení Bryana Cranstona překvapí nejednoho diváka. odpad! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejspíše bych se zde, jako i většina ostatních pode mnou, odhodlal k nižšímu hodnocení, už jen zásluhou toho, že se snímek dá řadit mezi ulítlé americké komedie bez hlubšího smyslu a poselství. V porovnání s ostatní Francovou tvorbou či novodobými filmy Adama Sandlera je tenhle film ale klenotem mezi hollywoodskými komediemi minimálně posledních 3 let. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se a to je u komedie hlavní. Hackování počítače budoucímu zeťákovi bylo vtipné díky hereckým výkonům. Ty zachránili dokonce i (pro někoho) trapáckou scénu na záchodě. Jak je James Franco k něuvěření, tak je to někdy přes čáru tolik, že je to vtipné. A co mě hodně potěšilo, byly odkazy na Růžového pantera a Kissáci. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká šablónka, ktorú prekuknete do pár minút. Postavené na nadávkach, fekálnom humore a ako inak sexe. Herecké obsadenie a prevedenie ale veľmi fajn a miestami som sa aj dobre uchechtol. Žiaľ, nič prekvapujúce, až na ten KISS. 3 z 5 ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(22/2017) / Po nejakej dobe tu zase máme komédiu, na ktorej sa reálne dá zasmiať, v nemálo prípadoch aj udrbávať :). Gag reel musí stáť za to :). Perfektný casting! (7/10) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jsou dvě věci, které na filmu "Why Him?" nechápu.. Tou první je vysoké hodnocení, tou druhou účasti Jamese Franca.. Vždyť je to horší než série "Fotr je lotr" a to je fakt co říct.. ()

Reklama

Reklama