Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mám rád Samberga a jeho tupě rozesmátá držka mě zatím nepřestala bavit. Film ale nic moc. Viděl jsem lepší fiktivní dokumenty a ani ty písničky nebyly extra vtipné. Lonely Island mají srandovnější věci. Spousta známejch ksichtů potěší. Mě se nejvíc líbilo, jak svýmu DJovi objednal tu robotickou hlavu, nebo co to bylo :) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám komedii Lonely Island hodně rád a vyloženě mě štvalo, že film vůbec v Čechách nešel do kin. Klukům jsem věřil, že zvládnou i celovečerák, protože jsou zcela nepochybně talentovaný a ač se o jejich humoru v žádnym případě nedá říct, že by byl na úrovni, má naopak velmi pečlivě vychytanou úroveň absurdnosti a stupidity, která výborně doplňuje téma excesivnosti života popovejch celebrit. Navíc mít ty koule a připlácnout je i s ptákem na sklo limuzíny zaslouží poklonu samo o sobě. Samozřejmě film není komedií, co by člověka totálně odzbrojila, ale určitě patří k těm zábavnějším a nekompromisnějším, které jsem viděl. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Rádobyvtipný mockument. 1)  Parodie na cokoli rostou ve filmových studiích jako houby po dešti. Je daleko snazší si z něčeho utahovat, než něco nového nebo alespoň nově předvést. Pokud vidím vtipné záseky do usedlé či usedle prázdné tvorby, pak mi nevadí a naopak se u nich občas i lehce pobavím. To ovšem není případ Popstar. Znalci chlapeckých boybandů a amerického hudebního mainstreamu si možná učůrávají blahem. Jak výstižně a trefně, och Bože, jak to jen dokázali... Smůla (bezpochyby moje) je, že takovým znalcem nejsem. Na chlapeckých skupinách mě zajímají právě jen ti chlapci, povětšinou pěkného těla i kukuče, jejich taneční vystoupení a více či méně sexuálně vyzývavé chování na scéně. Méně pak už jejich písničky, které až na pár chytlavých songů, bezpochyby vytvořených pomocí automatů Ministerstva pravdy k uspokojení širokých mas prolétů, nestojí za poslech. No a vůbec už mě nezajímají osobní osudy protagonistů, pokud nejde o vyjímky definované výše._____ 2)  A tak ani toto dílko si v mých očích na chleba nevydělá._____ 3)  38letý Andy Samberg je důvodem, proč jsem snímek dokoukal do konce. Smysl pro humor má tento herec, producent, scenárista a zpěvák ovšem odlišný od mého. Nesměji se jeho vtípkům, naopak mi jím hrané komediální a parodické role připadají nudné a mnohdy až nevkusné. Ale je tu něco, co nemohu jen tak pominout. Podsaditý a oholený Andy bez brýlí, s krátkým sestřihem, malinko přerostlým pozadím a širšími boky, než by bylo ideální, je neskutečně přitažlivý. Alespoň tedy pro mne. A tak pravidelně filmům, v nichž má významnou roli, přidávám hvězdičku za něj, ačkoli i tak dojdeme většinou na hvězdičky dvě, maximálně tři._____ 4)  Výstižný koment: verbal****. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Parodie na všechny možné popstar, rockstar i rapstar: nabubřelost, slávomanství, nejistota, chatrné psychické zázemí, egoismus, ego, stupidita. Sláva, úpadek, pokorný návrat – tak by se dal shrnout děj. Humor sází hlavně na zveličování, což se občas povede, ale občas sklouzne k vyprázdňovacím gagům – takže za to ubírám na hodnocení. Některé scény jsou křečovité, ale pár je vydařeně vtipných. SHRNUTÍ: Když ti sláva přeroste přes hlavu a ty jsi natolik tupý, že ani přesně nevíš, kde tu hlavu máš. Natož, abys ji odlišil od prd...e. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie je velmi zábavnou a trefnou satirou na hudební průmysl a zásobuje nás skvělým humorem nejen v tradičních scénách mluveným slovem, ale také výbornou muzikou. Písničky jsou neskutečně chytlavé a vtipné a ukazují hudební seskupení Lonely Island ve vrcholné formě a soundtrack si občas pouštím i několik měsíců po shlédnutí filmu. Velká ujetost humoru má za následek, že se často balancuje na hraně vtipnosti a občas se tvůrci netrefí, ale po většinu času jde o výbornou komedii, která se v rámci žánru řadí k tomu nejlepšímu, co jsem měl v posledních letech možnost vidět. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)
  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)
  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno