Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jsem se podíval na jeden díl, protože tam účinkovali dva exoti z mojeho rodnýho města. Ty ponechám raději bez komentáře, protože obsah jejich chování, myšlení a vyjadřování byl kekel srovnatelnej se strukturou dobytčího lejna. Co se samotnýho pořadu týče, je skoro tak zbytečnej, jako oni. Hlavní aktéři jsou bez jakýhokoli náboje a vtipu, nezajímaví, nesympatičtí, jejich počínání postrádá smysl, původní Pohlreichův záměr je tentam a žádnej novej tu není. Vůbec nechápu počínání Primy, ať už se snaží o cokoliv. Toho, kdo má tuhle zoufalost na svědomí nakopat do řiti. 15%. ()

Reklama

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Mohli jste to zakoncit jako Her Pohlreich! S gracii a se vsi uctou, ale ne. To by nebyla TV Prima a klasicke zumpovstvi. Jeden z mala ceskych poradu, ktery se dal celkove v TV sledovat, a to zejmena kvuli charakternimu cloveku, ktery mel vsechno co ma spravnej showmen mit. Protoze ano, kupodivu - svete div se - "Kitchen Nightmares" je SHOW!! Pohlreich umel byt vulgarni, temperamentni, lehce a prijemne agresivni, zaroven zabavny, pokorny a empaticky! Neprehanel, necukroval a nehral to na divaky. Delal to tak, aby si zachoval svoji dustojnost a myslim, ze v tomto poradu to byl prave Zdenda, kdo tomu sefoval a ne televize. Tihle dva? Co to je proboha za klauni? Prima proste neumi skoncit vcas a potrebuje si tu drzku nabit, aby zjistila, ze pokracovani noveho "Ano sefe" proste skonci driv, nez se dotoci do konce. Ostatne jako se vsim, co ma v tv nejake nove pokracovani.... Jsem znechucen, zklaman a Zdendovi palec nahoru, protoze vcas poslechl svou intuici a vedel, ze se z toho uz nic vic vytezit neda! 😉 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je to proste iné, ako u Pohlreicha. Jeho verziu som sledoval od prvých dielov celé roky a svojho času som si v nej našiel veľké zaľúbenie. Za mňa jasné 4*. Pohlreich bol diabol, ale hoci bol drsný, až na výnimky, kedy občas prestrelil, som nemal dojem, že bol pred kamerou iný človek, ako v realite. Mal som jeho štýl rád, ale ku koncu som ocenil, že sa rozhodol pre odchod (aj keď s odstupom rokov verím, že ešte sa niekedy v živote nechá zlomiť na špeciálnu, "návratovú" sériu). Pokračovanie bez neho je, pochopiteľne, odlišné. Prvé minúty som sa chytal za hlavu, ale musím priznať, že postupne sa to zlepšovalo. Štýl Jitky a Santa Pagana je niekde úplne inde a hoci už to nie je taká show, ako u Pohlreicha, musím oceniť práve to, že sa na nič nehrali a boli sami sebou. Pani mama mi nesadala, ale sympaticky bezstarostný Santo mi pripadal v pohode. Vlastne je dobrý nápad zameniť satana za anjela. Relácia každopádne hľadala dlho samú seba (už názov je divný, je v ňom uprednostňovaná mama, ale v praxi si hlavné slovo predsa len podľa mňa berie skôr syn) a tieň slávneho predchodcu bol príliš enormný, takže nečudo, že po prvej sérii bola vyhodnotená ako fiasko a prepadák a skončila. Protagonisti sa proste ocitli v hnusne nevďačnej situácii, kedy v podstate nemali ani symbolickú šancu zavďačiť sa aspoň niekomu a zrejme žiaľ boli predurčení na krach. Aký by ale malo význam hrať sa na niečo a byť rovnaký, ako Pohlreich, nasilu ho kopírovať? Každopádne, aby som bol objektívny, séria bola vcelku nudná a miestami divná, napr. v zmysle, že rodičovský pár často ako keby hľadal chyby tam, kde skoro žiadne neboli; už tomu proste chýbal pohlreichovský drajv. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvně asi srovnávat ze Zdeňkem nemá cenu.Druhá strana mince je,že poslední dvě sezóny zrovna s ním už byly silně tendečně na pokraji svých sil.To přešlapování na mrtvém bodě už byla sakra znát.Chápu,že Prima chtěla přijít s něčím malinko odlišným,ale né proboha takhle.Dva lidi,který za dva díly nic neuvaří a jen krafaj.Místo toho tam přijde nějaký kolega,uvaří tam nějaký žrádla a Paganovic řeknou,jak to chutná.Tvl to je hrozná soda.Jak udělat dobře skrytou reklamu na někoho.Druhý díl jsem viděl radši jen kousek,protože to byl další fór.Sice se ty dva snaží na to jít víc lidsky,nemají prostě charisma.Popravdě kdyby tam přišel Pepa z prádelny,tak řekne pomalu ty stejný kecy,co oni.A Jitka Pagana to je pomocník teprve jak něco.Tohle přeci Prima nemohla vyhrabat někde z Německa,protože nejspíš paní Jitka asi někde pohořela,když se někdo vrátí sem do Čech:) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama