Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten hoch není úplný kokot, co se týče samotného vaření, ale ta ženština je natolik afektovaná a nudná, že celý tento formát je opět o něco více nepotřebný. Pořadů o vaření je plno, před mnoha lety to byla veliká móda a nedivil bych se, kdyby se vařilo i u Krause, aby Prima splnila kvótu na vaření. O to více by se měla produkce snažit o nějakou výstřednost a Zdenek to uměl. Nechci to srovnávat s původní sérií se Zdenkem, ale Prima se o to snaží. Snaží se o navázání, ale přitom vybrala dva kokoty, kteří před kameru nepatří. Před deseti lety by to bylo asi lepší, ale dnes po takových pořadech s Gordonem, s Pohlreichem nebo Oliverem je vaření v podání této dvojky dost nudné. Jasně, nejde jenom o vaření, ale také o motivování restauratérů k lepším výsledkům, ale prezentují se natolik nudně, že by to měli dělat mimo kameru. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Vím, že málokdo může za svůj exteriér daný mu od Šéfa a pokud má navíc hlas kastráta a dikci ostravského(sorry pane Jiří)transsexuála, nemá to v životě lehké, byť by byl jeho údajný biologický otec opravdový postrach komisaře Cattaniho. Nehodlám nikomu ubližovat jen tak z plezíru. Jsem zkrátka dobrák od kosti...ale...ale takhle nějak si představuji svého nepřítele, Hohohó, rudého bolševického ňoka Santu. Nesrovnávám Zdendu, nesrovnávám formát pořadu, nesrovnávám nic, ani to nelze. Nelze to i proto, že jsem v naprostém šoku, že jsem až zapomněl na paní šéfovou...respektive rád bych. Tak takhle ne, takhle né, pánové a dámy. EDIT: 27.11., trošku se již chytám za rypák(a že mám za co)a musím konstatovat, že jsem byl lehce předpojatý. Pokud navíc Svatý přestane používat pro mě neznámé slovo "potencionální", bude to ještě lepší. Zvedám na dvě pizdy. ()

Reklama

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

To hodně bolí. Pohlreich týhle show nasadil laťku zatraceně vysoko a myslím, že se jen těžko někdo může vyrovnat. Máma Pagana a syn Pagana můžou bejt hodný lidi a profesionálové, ale nemaj ani špetku toho co do toho dával Zdenda. Nemají tu energii, elán a zápal. Pohlreich je profík, věděl o čem mluví, dokázal seřvat, nadávat, ale i potěšit, poradit a motivovat. Navíc je to showman a jeho nadhled byl jedinečnej. Teď už zbyla jen nezáživná nuda a zábava žádná. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe byl jediný televizní pořad, u kterého jsem vydržel až do konce. Vyvoj od kulinarské show po socdoku drama me bavil. Proto jsem byl zvedavy na pokracovani s titulem "Ano sefova". Sága se původni predloze hodne vzdaluje a feelingem pripomina legendarni Farmar hleda zenu. Prima ze vsech televizi umi nejlip tezit z cringe situaci. Sledovat Ano sefova je totalni guilty pleasure, chvilemi nevite, za koho vam je ze zucastnenych vice trapne. Presto, ze se z lovebrandu (Zdeňka) stal cringe porad, stejne je to porad bozi! 80% 5/5* ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jsem se podíval na jeden díl, protože tam účinkovali dva exoti z mojeho rodnýho města. Ty ponechám raději bez komentáře, protože obsah jejich chování, myšlení a vyjadřování byl kekel srovnatelnej se strukturou dobytčího lejna. Co se samotnýho pořadu týče, je skoro tak zbytečnej, jako oni. Hlavní aktéři jsou bez jakýhokoli náboje a vtipu, nezajímaví, nesympatičtí, jejich počínání postrádá smysl, původní Pohlreichův záměr je tentam a žádnej novej tu není. Vůbec nechápu počínání Primy, ať už se snaží o cokoliv. Toho, kdo má tuhle zoufalost na svědomí nakopat do řiti. 15%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama