Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Mohli jste to zakoncit jako Her Pohlreich! S gracii a se vsi uctou, ale ne. To by nebyla TV Prima a klasicke zumpovstvi. Jeden z mala ceskych poradu, ktery se dal celkove v TV sledovat, a to zejmena kvuli charakternimu cloveku, ktery mel vsechno co ma spravnej showmen mit. Protoze ano, kupodivu - svete div se - "Kitchen Nightmares" je SHOW!! Pohlreich umel byt vulgarni, temperamentni, lehce a prijemne agresivni, zaroven zabavny, pokorny a empaticky! Neprehanel, necukroval a nehral to na divaky. Delal to tak, aby si zachoval svoji dustojnost a myslim, ze v tomto poradu to byl prave Zdenda, kdo tomu sefoval a ne televize. Tihle dva? Co to je proboha za klauni? Prima proste neumi skoncit vcas a potrebuje si tu drzku nabit, aby zjistila, ze pokracovani noveho "Ano sefe" proste skonci driv, nez se dotoci do konce. Ostatne jako se vsim, co ma v tv nejake nove pokracovani.... Jsem znechucen, zklaman a Zdendovi palec nahoru, protoze vcas poslechl svou intuici a vedel, ze se z toho uz nic vic vytezit neda! 😉 ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle: Neskutečná tragédie. Dva herci (nic jiného než herci), kteří za každou cenu uboze kritizují naprosto vše. Téžce z toho čouhají předpřipravený konverzace, fakt směšné. To už to skutečně mohu jít dělat i já se svým neexistujícím gastrovzděláním. TV Prima má skvělou vlastnost vzít něco, co je dobré a totálně to vyždímat a vytvořit z toho odpad. Ani ten první díl jsem nedokoukal, stačilo mi prvních 5 minut a vypínal jsem. Po shlédnutí částí několika dalších dílů: Naštěstí se kvalita už zvedla, ale na Pohlreicha prostě charismatem a stylem vedení show nemají. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvně asi srovnávat ze Zdeňkem nemá cenu.Druhá strana mince je,že poslední dvě sezóny zrovna s ním už byly silně tendečně na pokraji svých sil.To přešlapování na mrtvém bodě už byla sakra znát.Chápu,že Prima chtěla přijít s něčím malinko odlišným,ale né proboha takhle.Dva lidi,který za dva díly nic neuvaří a jen krafaj.Místo toho tam přijde nějaký kolega,uvaří tam nějaký žrádla a Paganovic řeknou,jak to chutná.Tvl to je hrozná soda.Jak udělat dobře skrytou reklamu na někoho.Druhý díl jsem viděl radši jen kousek,protože to byl další fór.Sice se ty dva snaží na to jít víc lidsky,nemají prostě charisma.Popravdě kdyby tam přišel Pepa z prádelny,tak řekne pomalu ty stejný kecy,co oni.A Jitka Pagana to je pomocník teprve jak něco.Tohle přeci Prima nemohla vyhrabat někde z Německa,protože nejspíš paní Jitka asi někde pohořela,když se někdo vrátí sem do Čech:) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreich skončil a basta, takže nemá moc smysl srovnávat, takže buď se někomu tento typ pořadu líbí nebo se mu po deseti letech okoukal ( nebo se mu nikdy nelíbil ) . Na zabití nudného večera se to dá, když si na šéfovské duo po chvilce člověk zvykne, ikdyž zrovna první díl byl hrozný a dost jim drhla souhra i vtip. Dvě hvězdy když nic nikde večer nedávají. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdo mne zná, tak ví, že na Zdenu nedám dopustit a jako takový jsem kvitoval ukončení jeho zásadního televizního počinu. Z posledních sérií už bylo až moc cítit, že je to celé tlačené přes závit a že už to vlastně nikoho nebaví. A ejhle, kam už se Pohlreichovi nechce, nastrčí ženskou….a pro jistotu ještě se vypečeným synáčkem. Ale ta vlna kritiky…..to si myslím ani nezasloužili. Já jsem s nimi byl relativně zadobře. Nebyla to taková jízda jako Ano, šéfe! V nejlepší formě, bylo to jiné, ale určitě to nebylo tak špatné. Šéfová tak trochu hrála druhou tamburínu a čím více získával pevnou půdu pod nohama, přebíral opratě figlio Santo. Uznávám, že jeho sebepresentace nemusela každému úplně sednout, ale já znovu opakuji, my spolu vycházeli. Gró pořadu zůstalo netčeno a už to bylo jenom o tom, jak si potencionální divák sedne s novým kapitánem lodi....divák si nesedl a tak Pagana dostala padana. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama