Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (78)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale pozrime sa, tak toto je naozaj lahôdkový seriál. Výborné atmosferické prostredie, to sa naozaj podarilo.Herci vybraný na jednotku a čo sa musí pochváliť sú choreografie pri bitkách pretože tie sú jedna báseň. Naozaj už dlho som nevidel takto vycibrené bitky.Príbeh ma tak isto baví a hudba v seriály skvelá. Ja som popravde nadšený a 2 série sa neviem dočkať. Druhá séria bola teda poriadna pecka. Opäť sme dostali jedny z najlepších súbojov aké môžme vidieť a k tomu príbeh ktorý má hlavu a pätu, politiku a samé zvraty. Vo svojom žánri bezkonkurenčný seriál a bude to jedna z najväčších smolí ak sa nedočkáme minimálne tretej série. U mňa za 5* a Ah Sahma chcem ešte vidieť bojovať. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě hodně zvláštní situace.. Na jednu stranu jsem dokoukal sérii seriálu, který je po všech stránkách parádní.. Na druhou stranu jsem sérii zkonzumoval tempem cca 1 díl za 2 týdny, protože mě vlastně moc nezajímalo jak to celé bude pokračovat.. Všechno se sune kupředu tak pomalu a tak moc do všech stran otevřeně, že mě to po celou dobu hodně ohleduplně nudilo.. Navíc.. Po Boardwalk Empire a o kus slabších Peaky Blinders, je tohle další, podle stejného receptu uvařená polívčička.. A už se to -popravděřečeno- poněkud zajídá.. ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanousky zanru povinnost, ostatnim serial nabidne krome vydatnych souboju taky chytlavy dialogy a scenar, dobovou atmosferu tak akorat na pomezi stylizovanosti a naturalismu...vypiplana choreografie az dojemne ochranuje odkaz Bruce Lee, ale nastesti se nikdy nepropada do trapnosti, protoze jeho styl jen tupe nekopiruje, spis se mu jako kdyby "dvori"... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Odvažuji se napsat, že od dob Bruce Leeho tady nic takového nebylo. Choreografie soubojů je natolik vymazlená, že jsem si některé sekvence musel několikrát zopakovat a ani tak jsem neměl dost. Ale označit seriál jen za kung-fu záležitost by byl omyl. Podobně jako u Banshee i tady sází Tropper na nejednoznačné postavy propletené ve složitých vztazích, přidává něco politiky a vše zastřešuje nekompromisní brutalita. Jednoznačným plusem je i prostředí Ameriky resp. San Francisca v druhé polovině předminulého století, kdy se irští dělníci bouřili proti levné síle z Číny, což dalo vzniknout nejen národnostním třenicím, ale základům budoucích odborů. A protože se děj odehrává v době pistolníků, dojde i na westernový díl, který je jednoduše boží. Herecky naprostá pecka a Koji s Dianne Doan v roli osudových sourozenců nemají chybu. Jestli to po dvou sériích skončí, tak budu pěkně nas*anej. 100% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Za mě velké překvapení! 5 hvězd je možná trochu nadhodnoceno, pač příběh není úplně nejsilněší. Ale, skvělé bojové scény ve stylu Donnie Yena, syrovost scén, slušné pletichaření, výborní Irové, hlavně pan Leary a mnoho dalšího. Těšil jsem se na každý nový díl. Za mě opravdu dobře natočený akční seriál zasazený pro mě do neobvyklého období 19.století v San Francisku. Rozhodně jsem spokojený a věřím, že další řada budu minimálně stejně dobrá jako ta první! ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Když sedí Dylan (Dean Jagger) s Ah Sahmem (Andrew Koji) u stolu, tak má před sebou sklenici s pitím. Později ale bude sklenice prázdná, i když jí nedopil. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama