Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Nádherná a svobodná kavalkáda nonsensů, satirických skečů a britsky vykutálených slovních a situačních hříček od pánů, jejichž jména znějí skoro jako jména svatých - John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Graham Chapman, Michal Palin - doplněné animacemi velkého a divokého Terry Gilliama, zahajuje přehlídku odvážných, kteří souhlasili ocitnout se v jejich zářícím stínu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele špaček421 k tomuto seriálu (16)

Whither Canada? (1969) (S01E01) 

Wenn ist das Nünstuck git und Slottermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gespuhrt! ()

Owl-Stretching Time (1969) (S01E04) 

A co můj zemitej monolog? S tímhle producentem už nespim! ()

Man's Crisis of Identity in the Latter Half of the 20th Century (1969) (S01E05) 

To byla ale legrace, to jsme se ale nasmáli. Dovolte, abych se představil, jsem ředitel poradny pro výběr povolání. Chtěl jsem být lékař, ale takhle jsem dopadl. A takhle dopadl další prodejce encyklopedií... ()

It's the Arts (1969) (S01E06) 

Jakto, že svět nikdy neslyšel o skladateli jménem Johann Gambolputty de von Ausfern Splendenschlitter Crasscrenbon Fried Digger-Dangle-Dingle-Dongle-Dungle Burstein von Knäckertrascher Apfelbänger Horowitz Ticolensic Grandernotty Spelltinkel Grändlich Grumbelmeyer Spellterwasser Kürstlich Himbeleisen Bahnwagen Gutenabend-Bitte-Ein Nürnburger Bratwurstel Gespurten Mitz-Weimacher Luber Hundsfut Gumberaber Schönendanker Kalbsfleisch Mittelaucher von Hauptkopf Ulmský? (To jméno si pamatuju.) ()

Full Frontal Nudity (1969) (S01E08) 

Tak dost, je to příliš praštěné! Hlídám tento pořad, aby se příliš nepotrhl. Já mám rád humor a rád se zasměju. Jen málo lidí se směje raději než já. Možná moje matka. A poručík Wilkins. A chlapi v posádce. Vlastně většina lidí se směje radši než já. ()

The Ant, an Introduction (1969) (S01E09) 

Holič, který chce být drvoštěpem, který chce být děvčetem, Brian Islam a Brucie a jejich taneček, muž s magnetofonem v nose, výprava na dva vrcholy Kilimandžára, Ken Shabby, který po třech letech dostane kartáč, a na závěr Brian Lovnick (to je jako to, co má glóbus v pase, ale s L) vyzve Carol Cleveland, aby ukázala kozy, a pak si sedne na kočku. ()

The Naked Ant (1969) (S01E12) 

Tento sloupec představuje 23% populace. Tento sloupec představuje 25% populace. A tento sloupec představuje 28% populace. Vskutku výmluvná čísla. ()

Intermission (1969) (S01E13) 

I want to have... I want to have... Raquel Welch, dropped on top of me. She's got a big bottom! And I'd like to speak with someone of superior intelligence! ()

The Spanish Inquisition (1970) (S02E02) 

Tedy, španělskou inkvizici jsem nečekal. TADÁÁÁÁÁ! Nikdo nečeká španělskou inkvizici! Naší hlavní zbraní je překvapení, překvapení a strach. Naše dvě hlavní zbraně jsou překvapení a strach a oddanost papeži. Naše tři hlavní zbraně... ()

It's a Living (1970) (S02E06) 

Dnes k nám zavítali ministr průmyslu, ministr pro Commonwealth a ministr dopravy, a nyní vytvoří živou pyramidu. Správnou a původní verzi Okna do dvora či Divotvorného hrnce uvidíte taky jenom zde. A na závěr volby. Tímto bych rád připomněl, že je to poprvé, co jsem se objevil v televizi. ()

Archaeology Today (1970) (S02E08) 

Nový Bruci, nejsi buzna? To je dobře, řpečtu vám univerzitní řád, zaprvé, žádný buzny, za druhý, nikdo nesmí bít Aborigince, když se někdo dívá, zatřetí, žádný buzny, začtvrtý, ne že někoho načapu na koleji po večerce, jak nechlastá, zapátý, žádný buzny, zašestý, žádnej bod šest tu není, za sedmý, žádný buzny! Australia, Australia, Australia, God loves you! ()

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

53. ročník festivalu MFF Karlovy Vary je za námi

53. ročník festivalu MFF Karlovy Vary je za námi

08.07.2018

53. ročník největšího filmového festivalu v Česku je u konce. Festival, který byl zahájen vzpomínkovým filmem na Miloše Formana Lásky jedné plavovlásky (1965), se letos nesl ve znamení velkých… (více)

Stříhat, stříhá, stříká, krev!

Stříhat, stříhá, stříká, krev!

13.10.2006

To, že absolutní vetšinu kadeřníků tvoří masoví vrahové s vážnými psychickými problémy, všichni dobře víme už od dob Monty Pythonů. Bohužel, mnozí z nás tento alarmující fakt ještě i dnes berou jen… (více)

Reklama

Reklama