Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Campbellová se pokouší zařídit hladký průběh změn na policejním oddělení. Noviny usilují o potvrzení překvapivých zpráv z radnice, ale televize je zastíní sólokaprem o senátorově předvolání před Velkou porotu. Zatímco se Marlo snaží získat přízeň Řeků, Proposition Joe vzdává poslední poctu svému padlému kolegovi, a v obavě z posledního zúčtování se rozhodne na chvíli zmizet. Freamon žádá bývalého parťáka o pomoc s vyšetřováním. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

McNulltyho "cerealny" vrah uz ziskava kontury. Ako sa dalo predpokladat, Omar sa vracia a mieni do Marlovi osladit. Ten, po tom, ako si nasiel cesticku ku grekom, odstranuje z rovnice Prop-Joa. Policajni prezidenti sa menia a budu menit ako ponozky. Hadam jediny ozajstny poctivy policajt, este z povodnej major crimes unit, Carver, urobi to, co povazuje za spravne a ako spravnaka ho to i mrzi. Takych ako on, je tam ako safranu. Konecne sme boli svedkami autentickej reakcie McNulltyho momentalnej znamosti este z druheho dielu od "kontajnerov". Tento diel bol konecne sliapnutim na plyn. Snad sa nezvolni. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O najlepších epizódach The Wire sa píše najťažšie, pretože vlastne stále píšem to isté. Že ide doteraz o tú najlepšiu epizódu sezóny, že séria sa týmto dielom konečne poriadne rozbehla, že dej šľape od začiatku do konca, že nás čaká zopár drsných a nečakaných scén a že sa tu vyskytuje aj čierny humor. Takže to celé opakujem aj teraz. ()

Reklama

Reklama