Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dvojka každým coulem, jiná je April, jiný je Tříska. Horší je soundtrack, méně fatální je zápletka. Ale právě pro to (díky tomu), je to pořád solidní součást staré dobré želví trilogie. Tak či tak jedničku z mých vzpomínek nevymýtila a od trojky neodvrátila. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Z akého-takého kúzla pôvodného filmu mnoho nezostalo, ale nejaké tie hlášky stále fungujú. Celé je to však o triedu nižšie ako minule, čo je výsledkom najmä nijakého finále. A vážne dnes sledovať v "akcii" Vanillu Iceho práve v týchto okamihoch robí z filmu céčkovú záležitosť a podľa tržieb to nebolo cool ani vtedy. Korytnačky musia komentovať aj to, čo vidí divák, čo je možno nejaká vtipná sebereflexia blbosti, možno len výsledok blbosti samotnej. Je síce fajn, že sa osvetlí pôvod korytnačiek, ale mohlo to byť rozvedené trochu viac. Potkanove filozofické kecy (možno ide tiež o paródiu žánru) ohľadom toho, že nie je dôležité...ale...no veď to poznáte, ma múdrejšieho neurobili. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhí Nindžovia sa od tých prvých príliš nelíšia a využívajú to čo fungovalo v prvom diely. Pobavilo úvodné vtipkovanie na adresu stravovacích návykov, kde sa všetci a za všetkých okolností napchávali pizzou. O pôvode korytnačiek sa dozvieme o niečo viac a vracia sa tiež Trhač čo si vyšľachtí po páre prerastených fešákov a na diskotéke rozprúdi tú pravú zábavu. Pokračovanie má rovnaký švih a v ničom nezaostáva. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "To bylo lehký." - "Jo... možná až moc lehký." - "Je to tu nějak klidný." - "Jo... možná až moc klidný." - "Hele, tamhle je Raph!" - "Jo... možná až moc Raph." Skvělé souboje a vtípky, které neurazí. 5* z nostalgie a za řemeslo. - 100%. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší díl, druhý díl se nebere tolik vážně a je v něm spousta zábavy a akce, vpodstatě všechno bylo vylepšeno - vzhled trhače a třísky, více vtipných hlášek, lepší scénář atd... především musím vydzvihnout perfektní finále v hudebním klubu a na molu, super, absolutně nechápu zdejší nízké hodnocení, pokud chcete vidět želvy v akci tak tohle je ta nejlepší volba... GO NINJA ! GO NINJA GO ! GO NINJA ! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scény, kde jsou želvy chycené v síti a pádají na zem, si jeden z kaskadérů zlomil kotník. (JORDY)
  • Tokka and Rahzar, dvě zmutovaná monstra v tomto filmu, se poprvé objevili v kresleném seriálu Želvy Ninja v roce 1987, a to pouze jednou v jedné epizodě v 7. sérii. Poté se objevili v animované sérii až v roce 1993 také v sedmé sezóně v jedné z epizod. Byly to nekontrolovatelní mutanti, které stvořil Trhač, když vystavil některá zvířata ze zoologické zahrady mutagenní látce o několik let dříve. Dále se objevily ve dvou nekanonových komiksech v limitované edici „Turtle Soup“. Tokka byl mazlíčkem April O'Neilové, který se změnil v mutanta, když kousl Raphaela a byl infikován jeho mutagenní krví. Razhar byl zmutovaný pes, kterého stvořil Krang. (ajaxx)
  • Herec Ernie Reyes Jr., ktorý si zahral Kena, sa podieľal aj na prvom dieli z roku 1990 ako kaskadér. (donnie22)

Reklama

Reklama