Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem během svých snídaní viděl už asi tak sto dílů, si myslím, že jsem oprávněn tento seriál hodnotit. Hlavou mi vrtá, jestli je to skutečně pro děti. A pokud je, tak proč je to svým způsobem tak nevýchovný seriál. Prostě vše je vzhůru nohama, nic nedává smysl a je to celé tak trochu úchylné. Zároveň je to ale z ranního programu to nejsmysluplnější, na co se dá koukat, občas se u toho člověk i zasměje a velmi povedený je i český dabing. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Necítíš nic? Ten smrad. Takový ten smradlavý smrad. Smradlavý smrad co smrdí smradlavě!" Spongebob co nosí krátké kalhoty a bydlí v ananasu je nesmírný sympaťák. Příběhy s ním jsou správně trhlé a šílené, což je jen dobře! Český dabing je také více než povedený, např. pan Krabs má výborný pirátský hlas. Zároveň je také poznat, že příběhy nejsou určené jen dětem, některé scény jsou vyhnané až do parodičnosti, takže si na své přijdou i dospělí, pokud tedy dokážou zkousnout, že hlavní hrdina bydlí v ananasu. ()

Reklama

P.H. 

všechny recenze uživatele

Nemít malou dceru, tak bych to asi minul. A i tak jsem si ze začátku říkal, že tuhle vymaštěnost už do obýváku nepustím. Inu, díl se s dílem sešel, a já si ujetost tohohle seriálu užívám pomalu víc, než mrňavka. A český dabing je jednoduše geniální. P.S. Eminentně by mě zajímalo, kdo dokázal takovýhle trip dotlačit do výroby :) ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému jsem se dostal přes film Houba na suchu, ke kterému jsem se opětovně dostal přes seriál. Pokud mám zrovna odpolední, nebo noční šichtu, dopolední kávičku si už prostě bez Spongebooba nedokážu představit. Dabing perfektní, je vidět, že si to herci užívají, zvlášť Bedřich Šetena a jeho prašule jsou best =D . ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když myju houbičkou nádobí (ne, myčku dosud nemáme), vzpomenu si na Spongeboba. :-) Jasně, je to seriál pro děcka, ale i dospělí si v něm můžou leccos najít. U některých dílů jsem se "řezal" jako blázen, jiné byly o kousek slabší, ale celkově je to fakt dobrým směrem ulítlý seriál, který když už člověku náladu nezvedne, tak ji aspoň nezkazí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Poloha Křupavého Kraba se mění v různých epizodách. Ve většině případů se nachází nalevo od Spongebobova domu, ale někdy se taktéž nachází napravo. (Karlsberger)
  • Spongebobova oblíbená barva je béžová a jeho oblíbená příchuť zmrzliny je vanilková. (Karlsberger)

Reklama

Reklama