Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Příhody mluvící mořské houby, která pracuje v restauraci rychlého občerstvení, navštěvuje vodáckou školu a žije v podmořském ananasu. SpongeBob žije ve dvoupatrovém ananasu několik sáhů pod tropickým ostrovem Bikini Atoll v podmořském městě. Místo logického přístupu ke každodenním výzvám přistupuje SpongeBob k životu svérázně a nekonvenčně. Ať už hledá nejlepší obracečku, aby se zdokonalil v technice smažení hamburgerů v Krusty Krab, nebo se jen tak poflakuje se svým nejlepším kamarádem Patrikem (sympatickou mořskou hvězdicí), SpongeBobovy dobré úmysly a přehnaně horlivý přístup k životu obvykle způsobí v jeho podvodním světě chaos. (Česká televize)

(více)

Recenze (287)

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Good old Spongebob. Nějaký díly má přece jenom slabší, ale ve většině případů se jedná o ryzí esenci geniality, na kterou se těžko zapomíná. Taktéž se jedná o jeden z mála seriálů, který má lepší český dabing než původní, hlavně díky Janu Maxiánovi, který umí ztvárnit Spongeboba jako snad nikdo na světě. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Seriál, ke kterému jsem se dostal přes film Houba na suchu, ke kterému jsem se opětovně dostal přes seriál. Pokud mám zrovna odpolední, nebo noční šichtu, dopolední kávičku si už prostě bez Spongebooba nedokážu představit. Dabing perfektní, je vidět, že si to herci užívají, zvlášť Bedřich Šetena a jeho prašule jsou best =D . ()

Reklama

Doski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných současných seriálků. Je to stupidně vtipné, ale na někoho to funguje a já jsem ten šťastlivec. Šťastlivec proto, že se u toho můžu smát na plný pecky a nepříde mi to trapný, jako možná tady někomu ano. Prostě skvělá věc pro děti a infantilní dospěláky. Ujetý blázen SpongeBob řádící originalitou a Patrik s panem Krabákem, prostě pecka. 85% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když myju houbičkou nádobí (ne, myčku dosud nemáme), vzpomenu si na Spongeboba. :-) Jasně, je to seriál pro děcka, ale i dospělí si v něm můžou leccos najít. U některých dílů jsem se "řezal" jako blázen, jiné byly o kousek slabší, ale celkově je to fakt dobrým směrem ulítlý seriál, který když už člověku náladu nezvedne, tak ji aspoň nezkazí. ()

Cecilka 

všechny recenze uživatele

Kouzelný kreslený seriál, který si hláškami nezadá se simpsnama, natolik promyšlený, že je nezávadný pro děti a přitom velmi obohacující i pro dospělé... Zkrátka skvělé odlehčení po náročném dni, seriál plný rad do života a vtipných situací.. Morous Tadeáš, ztělesněná inteligence v podobě Patrika a nezapomenutelný Sponge v doprovodu skryté hlavní postavy Garryho... Prostě parádička PS:Konečně ho dávají i u nás :)))) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (78)

  • Podľa vodičských preukazov z 1. série a epizódy "Sleepy Time" sa Pán Krabs narodil 30. novembra 1942 a SpongeBob 14. júna 1986. (Carol Pifková)
  • Kdykoli nastane zmatek, je možné kohosi zaslechnout křičet "My Leg". (D.A.)
  • Spongebob byl původně navržený se zelenou baseballovou čepicí na hlavě. (Karlsberger)

Reklama

Reklama