Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 7

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (136)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zdaleka nejde o takový provar jak by napovídalo hodnocení.Je tu dobré a silné téma a nadstandardní obsazení v čele s výbornou (a k nepoznání namaskovanou) Charlize Theron a okouzlující (i když druhé housle hrající) Margot Robbie.Bohužel má ale Bombshell tu smůlu,že existuje cca půl roku starý Loudest Voice,který se zabývá stejným tématem a v jeho zpracování je minimálně o dvě třídy jinde.Minimálně v tom,že jde víc do hloubky,kdežto Bombshell ve spoustě věcí pouze klouže po povrchu a nedokáže vydolovat ty emoce který by mohl/měl.Na jedno podívání je to ok,ale pokud bych chtěl tohle téma vidět znova,tak sáhnu po seriálu...60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šokující skandál plný sexuálního obtěžování sličných moderátorek, který v létě roku 2016 přiskřípl pyj do zipu poklopce jednomu nemravnému zakladateli prestižní zpravodajské televize FOX News. A co mohlo být pro americké diváky pobuřující, je pro našince vesměs korektní (po)čin, co má hlavně atraktivní herecké obsazení. Vnadných žen se tedy ve zpravodajských tocích pohybuje opravdu značné množství. A vyloženě ošklivá moderátorka se ve zpravodajských kruzích nevyskytuje. Film ovšem nabízí pouze jednostranný pohled na celou kauzu, načež evidentně nadpozemským sebevědomím hýřící ženy jsou popisovány coby veskrze skromné a nenáročné, tudíž neambiciózní a netoužící po kariérním rozvoji, přičemž šok, že mají znenadání u pusy pyj, je pro ně cosi jako vedlejší nežádoucí (d)efekt, se kterým je dobré se vypořádat soudně, lesbicky a feministicky. A je nutno podotknout, že každý chlap, ať už je to dělník na pile či televizní pracovník, má své potřeby (si sáhnout). A tím víc, přijde-li mu na pracovní pohovor Margot Robbie. Samozřejmě naprosto super sympatická, hodná, milá, ta charakterem nejlepší žena jaká existuje. Jen má jedinou vadu - vzhledem si říká o knír z mlíčí. A její kolegyně, Charlize Theron a Nicole Kidman, už nenechají dál spočinout nenechavé ruce otylého šéfa na svých tělech, tudíž vytáhnou proti němu a očistí své vaginy jednou provždy. Tenhle kontroverzní snímek určitě nechce slabší pohlaví činit ještě slabším pohlavím. A všechny ženy v něm táhnou za jednu společnou šňůrku tamponu, neboť tak to je správné. Jay Roach si přinejmenším vylepšil režijní kredit. Margot Robbie je hotová barbie girl. A není muž, slušný, neupocený a vyvoněný, co by si s ní nechtěl hrát. 7/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jste zastánci MeToo a zuřiví feministé či feministky, utvrdíte se ve svém přesvědčení a pokud stojíte na druhé straně barikády, názor rozhodně nezměníte. Zkrátka a jednoduše rutinní drama na společenskou objednávku. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale na druhou stranu jsem se ani nebavil. Vidím to jako čistokrevnou šeď neschopnou vyvolat byť jen minimální emoci. Za výraznější zmínku stojí jen Charlize Theron, která je Megyn Kelly neskutečně podobná. Na druhou stranu na ní napatlali tolik make-upu, že se to odrazilo na hereččině mimice, za kterou by se nestyděl leckterý medvěd. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zkráceně FNC, často nazývaný jen Fox News či prostě Fox. Newyorský gigant a jeden z jeho významných škraloupů. Makat pro televizní stanici Fox News je novinářským snem, pro něžnější pohlaví to ale mnohdy tak veselé nebylo. Zejména pro dlouhonohé blondýnky, které obtěžoval výkonný ředitel a zneužíval svého postavení k vydírání za sexuální služby. Některé z nich sebraly odvahu se ozvat. Čtyři roky staré téma mi zpočátku připomnělo kousek Adama McKaye, který se vrhnul do zákulisí finanční krize z léta páně 2007 (Sázka na nejistotu), což byl také festival mluvících hlav a všemožných termínů. S ohledem na jméno scénáristy se ostatně není čemu divit. Pro Středoevropana je ovšem tahle nahořklá exkurze do pozadí fungování velkého mediálního domu poměrně vzdálená, navíc se dotýkáme i dalších „amerických“ témat. Výsledek nicméně oplývá mnoha prvky intelektuálně ambiciózního kousku, který se pohybuje v amorálním systému založeném na bezmezné lidské aroganci, drzosti i cílevědomosti. Dusnou atmosféru si přesto představuju jinak, bohužel je leccos navíc místy kvapné a klouzající po povrchu. Z blonďatého tria mě nejvíc bavila nesmírně talentovaná Margot Robbie, těžké role se pak s bravurou zhostil John Lithgow. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Bombshell je unikátem v tom, že se z hloupých žen snaží udělat oběti. Šéf dá nemravný návrh a ženy toužící po kariérním posunu souhlasí. A je blowjob. Za dvacet let si začnou stěžovat, co že si to ten šéf dovolil. A všichni jim dají za pravdu. Jediným důvodem, proč je film dobré si pustit je Margot Robbie. 33 % Celosvětový příjem k 19. 2. 2020: $51,495,003, což je 1,61 násobek rozpočtu ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • O práci Margot Robbie vo filme a jej prístupe k herectvu režisér Jay Roach odhalil, že "analyzuje svoje scény takým 'nerdovským' spôsobom a vie presne, kedy chce udrieť". Popísal ju ako "úžasne remeselne zameranú osobu, ktorá ide ruka v ruke s veľkým srdcom, dušou a neuveriteľnou schopnosťou". (Arsenal83)

Reklama

Reklama