Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie, která si utahuje z kriminálek, jichž jsou dnes plné televizní obrazovky. Film využívá klišé kriminálního žánru, a tak se děj, který divák zná už z milionu žánrových snímků z policejního prostředí, stal podhoubím pro slovní humor a do absurdna gradující situace. Na scéně se objevuje major Prubner (David Novotný), jeho nová kolegyně Skálová (Hana Vagnerová) a detektivové Rorýs (Martin Pechlát) s Dymákem (Lukáš Příkazký). Jejich úkol od náčelníka kriminálky Drátka (Miroslav Táborský) je jasný – vyšetřit vraždu Starablažkové. Postupně kriminalisté vypátrají, že úspěšně vydírala, a proto se jí někdo zbavil. Ale mnoho stop nemají. Jen to, že jde o pomstu. Majoru Prubnerovi šlape navíc na paty jeho nadřízený plukovník Drátek, který mu dá na zjištění vraha jen týden – tedy sedm dní! Detektivní rámec je však základem pro vtipné scény a zdařilé herecké výkony. (Falcon)

(více)

Recenze (303)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

To jako fakt? Za tohle někdo platil v kině, potažmo na natočení tohohle někdo sehnal prachy? Nestačím se divit. Tady nejde říct - to je tak blbé, až je to dobré. Tohle je jen blbé. Zasmála jsem se asi dvakrát, spíš jen nad trapností daných situací. No a onen šokující zvrat na konec? Ale no tak... Herecky zvládnuto v pohodě, ale jinak děs běs. Ani nevím za co tu 1* dávám, no asi za herce, které mám docela ráda (Holubová, Táborský, Polívková....). ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Asi takhle by vypadalo, kdyby Češi natáčeli Jamese Bonda. Naprosto směšný film, který si utahuje s policistů. Film mi připadá jako kdyby ho psalo dítě, jelikož devadesáti procentům všech vtipů by se zasmálo jenom dítě. Gratuluji scénáristům a režisérovy, že dokázali udělat film, který je tak špatný až je vtipný. Bylo zde pár vtípků, kterým jsem se zasmál, ale těch bylo oproti těm špatným vtipům o poznání méně. Co se týče hereckých výkonů, tak v momentě, kdy měli hrát blbé jsem nikomu nic nevěřil, měl jsem pocit, že si herci ani neuvědomovali, že to, co se natáčí bude opravdu film. Vím, že film měl být parodie na dnešní kriminálky, ale tohle je moc. Naprosto zbytečných 97 minut mého života... Nedoporučuji - 3/10 ()

Jonatána

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekala, že se prostě budu smát a přijde mi to vtipné a parodické. Očekávání je vždycky průšvih, takže´jsem to vydržela asi dvacet minut a párkrát jsem se pousmála- Což není důvod pro to, abych to dokoukala. Protože jsem to neviděla celé, nehodnotím, nebylo by to fér. Třeba to není tak blbé, jak se mi to zdálo. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

No je to slušně trapná, suchá záležitost. Ale na druhou stranu je účel splněn, kamenného humoru přehršel, rozhodně lepšího než Kameňák. A Novotný podává dobrý výkon, přesně v rámci natočeného žánru. ()

radeckator 

všechny recenze uživatele

Bohužel blíže než k parodii na kriminálky v zábavném a elegantním stylu jako byl Limonádový Joe parodující westerny, má toto daleko blíž k trapnosti Kameňáku od Trošky. ()

Nix odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, zase mne česká kinematografie přesvědčila o tom, že takhle to nepůjde. Tohle prostě ne, nebudu se o tom víc bavit. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Dost velká šílenost, kupa černého humoru, který je bohužel dost na hraně s trapností. Ale pár povedených scének tam bylo a věřím, že herci si to natáčení museli užívat. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Český pokus o parodii ve stylu Leslieho Nielsena, který bohužel působí strašně trapně, nepomáhá tomu ani zajímavé herecké obsazení, David Novotný jako obvykle slušný, Hana Vagnerová rovněž v pohodě, jinak ale spíš takový přehrávací standard. Moc povedených vtipů zde nenajdeme, většina působí strašně přihlouple, zpracování je rovněž podprůměrné. Ztráta času, jednou bohatě stačilo. 3/10. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná oddechová komedie - parodie na detektivky a kriminálky, která se nebere vůbec vážně a naopak na tomto principu účelově staví, což celkem funguje a film je v tomto ohledu po celou dobu konzistentní. Kvalita vtipů je sice trochu kolísavá (od mírně trapných až po excelentní), ale rozhodně mám chuť vidět to znovu, skvělá odreagovačka. 65% ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Agresivně debilní stupidita, která směle konkuruje Kameňáku ve své nehorázné bizarnosti, kde se herci "vyřádili". Pokud bych chtěl být zlý, řekl bych, že je to sračka s prodejnými děvkami (čti herci). Cílové publikum: čtenáři Blesku a diváci TV Nova. Jsem naštvaný a to hodně, uff, klid, klid. Ááááá - ATSMOP.. Áá.. přeoperovaný Táborský.. Áá.. Sladká - Kozinová Holubová... Áá Skálová Scullyová Vágnerová. 0% ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

České filmové žumpa dno se opět prohloubilo.. :( tohle nemůže přeci někdo myslet vážně.. Neskutečná.. monstrózní.. Sračka!! Až je mi trapně.. že jsem to dokoukal do konce.. Filmový masochismus jen pro ty nejotrlejší diváky.. 0%.. není se čemu smát.. Na tohle jít do kina.. Tak se osobně půjdu vykálet režisérovi před dům.. Nic jiného si nezaslouží.. Hnus.. ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Na střední jsem hltal Police Squad a z toho vycházející Bláznivou střelu. Tohle je z většiny snaživá, ale nedostačující kopie. Doufal jsem, že se člověk bude bavit, ale plno fórů úplně stejných. Akce letěla tempem, za to jedna hvězda, dále pěkné obsazení, které pár dobrých fórů předvedlo - hvězda druhá. Očekával jsem více. ()

Reklama

Reklama