Reklama

Reklama

Home Before Dark

(seriál)
  • USA Home Before Dark
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2023), 22 h 33 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Nathan Lanier

Hrají:

Jim Sturgess, Brooklynn Prince, Abby Miller, Kylie Rogers, Michael Weston, Joelle Carter, Aziza Scott, Louis Herthum, Adrian Hough, Jibrail Nantambu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Detektivní příběh inspirovaný skutečnou devítiletou reportérkou. Dívka se se svou rodinou přistěhuje do městečka, které její otec kdysi opustil. Při hledání pravdy se dostane ke starému případu, který nebyl nikdy vyřešen. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Skvělý pilot Vás navnadí a nechává napjaté, že máte potřebu si pustit další a další díl, dokud se celý příběh nerozuzlí, i když vlastně finální zjištění mi napadlo už několikrát během sledování seriálu a tak pro mě konec neměl tížený "wow efekt". Bohužel kouzlo dramatu a mysteria se chvílemi vytrácí, kdy děj úplně nešlape, ale i tak těch 45 minut celkem rychle odsýpá. Postavy, které mají štvát, tak štvou víc než dost a hlavní hrdinka se pere se svou rolí statečně. Cením i snahu o změnu starších herců na mladší, i když je lehce úsměvná. Dost mi baví i vytváření skládaček srze mysl Hilde, které obsahu dodávají něco navíc. Druhou sérii uvítám. Teď mám akorát chuť se stát součástí The Magic Hour Chronicle týmu. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Rodinně laděné krimi s ne tak často viděnou postavou"detektiva" v sukni. Přesněji řečeno 9ti letou dívkou. Celý příběh, točící se kolem vraždy s přímou účastí jejího otce, tudíž zasahující celou rodinu, je natočen solidně dramaticky, proložený humorem s trochou melancholie a napínavou zápletkou. To vše je podáno s důrazem na hlavní postavu, tudíž to působí trochu odlehčeně resp. přiměřeně k dětskému divákovi, čemuž se ale není co divit. Tahle story je totiž natočena (inspirována) podle skutečnosti a tvůrci si s tím poradili na výbornou. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

kdo někdy viděl alespoň jeden díl Odložených případů a má ten seriál rád,pak bude s tímhle novým jablečným kouskem spokojen.Jde totiž prakticky o to samé a to se všemi klady a zápory.Mezi klady jde rozhodně počítat fakt,že seriál má solidní obsazení,dobrou atmosféru a díky formátu zvládá slušně pracovat s postavami (jakkoliv třeba šerif je čistě jednorozměrný záporák a divák se nedozví proč).Mez zápory pak lze počítat to,že i když se "záhada" odhaluje postupně,je k tomu využíváno zvláštních načasování a dost těžko se věří tomu,že některé věci (například auto domnělého únosce) se po třiceti letech podaří objevit prakticky nedotčené a bez toho aby během těch předchozích let někoho zajímaly.S tím je spojené i to,že seriál nakonec dojde skorem až k prdelnímu rozuzlení,které jsem měl celkem problém přijmout bez toho abych měl sto dalších otázek.Přes to všechno bych každopádně neměl problém tuhle seriálovou jednohubku doporučit,protože i přes zápory a ne úplně uspokojivé rozuzlení jsem se bavil a větší ambice tahle série nemá.Klidně bych si pak dal i druhou řadu...70% ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Ono je to solidně řemeslně natočené, obsazené i rozepsané, jenže má to jednu zásadní vadu. Cílovou skupinou je podle všeho devítileté dítě, které se rádo kouká na temné seriály o únosech školáků, zná citáty z filmu VŠICHNI PREZIDENTOVI MUŽI a vůbec se dobře orientuje v popkulturních odkazech na americkou éru posledních čtyřiceti let - tudíž někdo, kdo ve skutečnosti nikdy neexistoval. Nevidím jediný důvod, proč by tenhle scénář měl brát vážně kdokoli od dvanácti výš, a neumím si představit, že by na to koukal kdokoli mladší, což je u televizního seriálu takříkajíc dost zásadní problém. Velkolepý applovský fail, který by ve fungující produkční firmě stopla první sekretářka. Dávám 40 %, ale reálně vzato by to vlastně měla být spíš holá nula. PS: Že Sturgess předvádí podivnou parodii svých předchozích zajímavých rolí (ONE DAY, CLOUD ATLAS), bych ještě zkousl, pokud ale někdo docílí toho, že bezpochyby talentovaná Brooklynn Prince hraje v deseti letech mnohem nakašírovaněji a rozpačitěji, než když byla o tři roky mladší ve výborném THE FLORIDA PROJECT, zaslouží si bídu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.řada: ***** Dokonalé po všech stránkách. Prakticky neexistuje epizoda, kdy by se děj neposunul rapidně dopředu. Díky obsazení (dokonalé, snad až na ropuchu Iz) a vyvážení napětí, humoru a chytrosti scénáře (ano, drobné naivní přešlapy se najdou, ale koho to zajímá) dělá ze seriálu dokonalou podívanou. Klady seriálu jsou tak velké, že v porovnání s jinými seriálovými “klenoty” dnešni doby (Defending Jacob, Clarice) je tohle úplně jiná dimenze. 2.řada: *** Druhá řada by se s trochou nadsázky dala považovat za rozcajdané finále řady první. Události z první řady totiž prostupují i celou řadou druhou a první řadu definitivně uzavírají (viz slova Hilde). Pak se řadou prolíná jedna otravná ekologická agitka a hluboká sonda do života všech vedlejších postav (hlubší než by si jeden přál). Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama