Reklama

Reklama

Nesmrtelný

  • Itálie L'immortale (více)
Trailer 3

Snímek Nesmrtelný vychází z italského kriminálního seriálu Gomora. Poté, co je Ciro střelen svým jediným skutečným přítelem Gennym do hrudi, noří se do temných vod Neapolského zálivu. Čím hlouběji klesá, tím více vzpomínek vyplouvá napovrch… Chladné objetí vody prorážejí tlumené zvuky - jsou to výkřiky paniky. Je rok 1980. Následkem ničivého zemětřesení se budovy řítí k zemi. Zpoza suti se přesto ozývá pláč zrovna narozeného dítěte. Není to nikdo jiný než Ciro di Marzio. Od tohoto dne je považován za “Nesmrtelného.“ O mnoho let později Ciro přežije i tento osudný výstřel. To, co o něm říkají, je zjevně pravda - nikdo a nic nemůže zabít nesmrtelného. Od chvíle, kdy se stal sirotkem, až po svůj současný exil na Baltu, od svých prvních drobných krádeží, až po otevřenou válku s gangy - Ciro odvážně čelí všemu, co mu přichází do cesty - ve světě, kde je nesmrtelnost jen další formou prokletí. (Cinemax)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (68)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nějaká mafiánská historka o chlápkovi, co z Itálie zdrhne do Pobaltí, aby se zachránil před ostatními mafiány, a tam se vrhne na obchod s falešnými hadry a znovu začne kšeftovat s drogami. Bylo to zmatené změnou prostředí i dvěma časovými rovinami, navíc nějakými zradami, moc jsem se neorientovala, kdo je kdo a o co jim vlastně jde. Takže si pamatuji převážně šicí dílnu na fejkový šaty a nějaké brutální střílení v závěru. A celkově z toho mám dojem, že ten film jakoby celý byl na tripu. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Vhled do těžkého života drogových mafií - není snadné být mafiánem, ani když se z neapolského sirotka postupně vypracuje ve významného kápa podsvětí. Jaké štěstí, že jsem se kdysi narodil do sice chudé obyčejné české rodiny, ale zločinecká kariéra mě nikdy nelákala, takže mě podobně náročné a riskantní živobytí a hnusné mafiánské prostředí naštěstí minulo. Cirovi fakt není co závidět. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Cože? Jak je toto možné? Ciro aneb brejličky a cigáro žije? Ani jsem pomalu nestihl postřehnout, jak se to vlastně stalo (jo, musel jsem si to rewindnout)... a hlavně jsem měl za to, že už jsme se s ním rozloučili a tohle bude spíš nějaká retrospektivní záležitost. Ale ni. Žijeme a hezky nekompromisně se dostaneme zase do starejch drsnejch kolejí. K tomu nějaké to dokreslení detailů z dětských let. A to je vlastně všechno. Teda lotyšská situace kolem jeho byznysu se vyvinula díky němu opět úplně náramně, ale jinak je tenhle film jenom asi taková berlička, aby se jeho postava mohla objevit v páté sérii Gomory. Průměrná berlička. ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Pre nás "gomorristov" sa jedná o nutnosť. Cirov príbeh je tu obstojne spracovaný. Tak dôležitá postava Gomorry si proste vlastný príbeh pýtala. Aj keď seriál má o triedu lepšie tempo, tak ani tento film nie je na zahodenie. Naopak - priam si pýta pomalejší štýl rozprávania doplnený o asi najsilnejšie časti - flashbacky. Som rád, že je to len jeden film, pretože väčšie naťahovanie by príbehu asi uškodilo. Cirov príbeh je tu vyrozprávaný aspoň v jednej rovine, aj keď stále neuzavretý. Nuž, keď je niekto nesmrtelný... 70% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Předskokan Suburry. Charizma hlavního hrdiny je nepopiratelné. Práce s narativem děje působivá a drží pozornost. Jen škoda toho příliš kovbojského finále, které sraží jinak vcelku podařený mafiánský feeling a syrové prostředí studeného Lotyšska. A na rozdíl od Suburry, kde jsou postavy zajímavé vlastně všechny, tak tady je pouze ta hlavní. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • L'immortale vydělal v den premiéry více než 602 000 eur, čímž se stal nejvýdělečnějším italským filmem za období 2014–2019 a celkově třetím nejvýdělečnějším ne-komediálním italským filmem. V den premiéry film v kinech navštívilo více než 87 000 diváků. (PozorGranat)
  • Natáčalo sa na autentických miestach v Lotyšsku, predovšetkým v metropole Riga a v talianskom meste Neapol. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama