Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (247)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na začátku musím přiznat barvu: Čekal jsem to o dost horší. Kate je nakonec docela příjemnou, adrenalinem našlapanou, netflixovskou podívanou se zajímavým zasazením (neonově prosvětlené uličky Tokia) i obsazením. "Winsteadka" odvedla kus práce, její roli female vražedkyně jsem jí věřil v zásadě po celou stopáž, takže v tomhle ohledu za mě obří palec nahoru. Na druhé straně bohužel nechápu obsazení Woodyho, tak výbornému herci dát tak minoritní roli, kde nemůže naplno ukázat svůj talent, to považuji za hrdelní zločin. Akce krvavá (useknuté prsty, sťatá hlava atd.), nešetří též zajímavými nápady, bitky choreograficky ucházející. Jasně, scénáristicky nic inovativního, ale narozdíl od žánrově podobných příspěvků nedávné minulosti (Old Guard, Jolt) mělo tohle setsakra šťávu! Takže si těch svých 6,5/10 v pohodě obhájím :D P.S. Ale Charlize Theron se svou Atomic Blonde kvalitativně úplně jinde ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celkem se divím, že režiséry baví točit pořád to stejné dokola bez absolutně nulových inovací. Další pouhá revenge story, šablona stejná, jen s jinou hlavní herečkou. Prostředí Tokia ucházející, akce průměrná, příběh kýčovitý a vlastně nic víc. Jasně, někdo může namítat, že jsme chtěli revenge a dostali jsme revenge, ale k tomu, aby mě další přírustek do žánru nějak zajímal, musí být alespoň něčím výjimečný a zkrátka "svůj", a to Kate není ani náhodou. Neurazí, nenadchne, ale na poli podobných filmů jsou zde daleko, daleko lepší kousky. Klidně vynechejte. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film vyzeral, ako by bol natočený v roku 1945. USA práve zhodili atómové zbrane a ovládli Japonsko. A tak nám tu jedna #metoo ženská rozbíja všetkých chlapov a rozkazuje jednej malej šikmookej a Harrelson normálne že velí samotnej Jakuzi. A Japončíci len so sklopenými ušami čakajú na svoj osud. Veru tak. Ako z roku 1945. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Kate je další příběh neporazitelné ženy, prosekávající se skrz mužská těla do cíle. Vážně, jediný, kdo jí tady dá zabrat je stylový gay týpek, asi nejsympatičtější postava filmu. V kombinaci s prostředím Japonska to může znít jako pozvánka na ucházející film, ale bohužel i přes veškerou snahu je to průměr. Ze začátku film udrží vaší pozornost ucházejícími akčními masakry a fajn kamerou v ulicích Tokya a Osaky. Ale akce časem ubyde, dojde k dlouhým rozhovorům a kromě zmíněných pozitiv  je to dost bída kvůli blbým nesympatickým postavám snažícím se budit emoce a pitomoučkému příběhu. Všechno jste to kromě japonské příchuti už viděli lépe jinde. To je svým způsobem prokletí většiny netflixovek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno