Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Arnold opět v akci. Ne táková pecka jako jeho některé jiné filmy, ale pořád má úroveň. Snímek plný střelby a krve. Zábava, ikdyž to není pravé slovo k použití k tomuto filmu, ale jinak to vyjádřit prostě nedokážu. Já jsem se celkem pobavil a snímek doporučuji všem, kdo má rád akci, napětí, krev a hutnou atmosféru. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Kdo je to? Vypadá drsně..." Arnold takový, jakého ho máme rádi. Z padáku sestřelující letadla, střílející poslední zbylou kulkou (velmi digitální) krokodýly do tlamy, pálící obouruč z laserových kanónů a trousící přitom jednu hlášku za druhou... Přepálená a natuplá akční zábava s velmi toporným herectvím všech zúčastněných a přiblblými hláškami, u níž je zřetelně cítit chybějící režisérská osobnost za kamerou, a Arnieho ústup od pecek první poloviny devadesátek (T2, Pravdivé lži) ke kinobéčkům jako Konec světa, 6. den atd. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě slušný (ve smyslu koukatelnosti) akčňák trpící hlavně na zbytečně přepálenou délku. I když to vlastně nějak moc nenudí, ale je to prostě dlouhé. Arnold je klasika, Vanessa je fajn, i když by mohla dostat prostoru trochu více, Caan si to evidentně užívá, Kilpatrick má zabijácký knírek. Prostě klasika ústupu devadesátkových akčňáků. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nech se vycpat:) Nahláškovaná komedie z oné krátké evoluční etapy, kdy dinosauři akčního filmu počali vymírat, ale přesto ještě z posledních sil mrskli ocasem. Jen tak pro zábavu. A souboj akční dinosaur versus newyorský krokodýl musí nutně vejít do animální síně slávy. Arnie coby kulometná chůva se pohybuje v říši nadsázky, nesmrtelnosti a neprůstřelného humoru, zároveň ještě žije ve světě, v němž je pro jedince možné zmizet. To v našem světě působí jako nejvíc sci-fi moment vůbec. Konečně chápu, proč dal i Roger Ebert 75%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od vacsiny si stale myslim, ze je to kvalitny film od znameho rakuskeho svalovca. Aj ked scenar je deravy a patricne dementny, film zachranuje dostatok akcnych scen, vybuchov a nostalgicka atmosfera 80. rokov. Reziser Chuck Russell vladne filmu skusenou a zrucnou rukou, ved skusenosti uz bolo kde nazbierat : Sliz ..... 76 % ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Film se natáčel od 13. září 1995 do 26. března 1996 převážně v New Yorku na místech The Harlem Rail Yard v jižním Bronxu, Central Park's Sheep Meadow a Chinatown. Dále se natáčelo v Los Angeles, Santa Claritě, Wahingtonu D.C. a v kanadském městě Dieppe. (Trajektt)
  • Kaskadér Peter Kent utrpěl při natáčení zranění, když do něho ve výšce 30 stop (9 metrů) narazil třítunový přepravní kontejner. Skončil s pochroumaným ramenem, zlomenými žebry a rozbitým kotníkem. (Rominator)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama