Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

kingik 

všechny recenze uživatele

Elitní jednotky dohlížejí na bezpečnost těch, kteří se schovávají v rámci federálního programu na ochranu svědků. Schwarzeneggerův znatelný ústup se slávy. Jak jinak si totiž vysvětlovat spolupráci s průměrným režisérem Chuckem Russellem. Akční scény jsou nepovedené, někdy budí smích i samotný Schwarzenegger. Herci ve vedlejších rolích působí zajímavě, ale nad vším převyšuje nezvyklá křečovitost. Pro mě byl tento film velkým zklamáním a dnes působí ještě směšněji než v době své premiéry. Mé hodnocení: 40% ()

Apophis 

všechny recenze uživatele

Podle mého se jedná o průměrný akční film. Námět je bez připomínek (např. z techniky jsem měl podobné pocity jako Radyo...), ale scénář podle mého z námětu vytěžil tak maximálně 55%! Co se týče herecké stránky, ta je bez připomínek (např. Arnold Schwarzenegger zde předvádí výborný výkon - jak také říkám, dejte mu roli, která mu sedí a podá výborný výkon, dejte mu jinou a je to katastrofa...). Celkově měl tento film bohužel typické něšvary průměrných akčních snimků, jen pro příklad hlavní hrdina (Arnold Schwarzenegger) je nezranitelný - pardón NEZABITELNÝ atd. Myslím si, že toto je učebnicový příklad filmu, který se mohl klidně stát trhákem, ale špatné zpacování námětu ho strhlo do průměru... ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se film tváří velmi vážně, ale jakmile přišla scéna s padákem, tak jsem věděl, že je vymalováno!! Do toho hláškovací vtípky, vynikající scéna v zoo s krokoušema a už jsem se výtečně bavil. Arnold v plné síle, likvidující každého, kdo mu přijde pod ruku. Nenudil jsem se ani chvíli, perfektně vše plyne až do klasického béčkového konce, paráda!! Hudba - Alan Silvestri, krvavé efekty s krokoušema - Berger / Nicottero, co víc si přát? Náhodou suprovej akčňák, ve kterém se Arnie parádně vrátil zpět k pořádnýmu nasranýmu chlapíkovi a vymanil se z těch trapných komedií před tímto filmem. " Právě jste byli eliminováni! " Cha chá, super!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když jako holčička měla zlé sny o dracích, chránil ji náhrdelník. Teď má Arnolda v nejtvrdší podobě. A ani aligátoři si už na pracovnici firmy vyvíjející supermoderní zbrojní systémy netroufnou. Jen pár prachatých kravaťáků touží po ještě větší moci. Svalnatý obr, který legračně skáče padákem, ji nakonec musí uvést do programu na ochranu svědků. Jenže protivníci mají supermoderní elektromagnetické střely, které se proderou i metrovou betonovou zdí (tady bych akci radši pěkně postaru) a chapadla sahají do vysokých politických kruhů. Tyhle scény jsou sice natočené velmi solidně, ale není nad tvrdé rány pěstí nebo třeba rozbité akvárium s aligátory. Rozpočet byl sice velmi štědrý, některé pasáže ale tým kolem Chucka Russella po trikové stránce nezvládl tolik, aby se u nich divák hořce neušklíbl. Tak či onak před sebou máme hned několik slušivých (a na daný žánr) vcelku originálních nápadů a Arnolda, který se tehdy velmi důstojně vracel ke svému oblíbenému žánru. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa jeden z lepších Arnoldových filmov, aj keď nie absolútne Best of. Slušné akčné scény, triky, občas hláška, dobrí a vtipní spoluherci, len tá Arnoldova "nesmrteľnosť" - prepichnutou ruku za pár dní už ani nemal zaviazanú, so zraneným ramenom sa vyškriabal na visiaci kontajner - niekedy by tie medze mohli byť reálnejšie. Celkom ma prekvapilo, že hudbu robil Silvestri - po Predátorovi, The Abyss a Forrestovi Gumpovi tu nepredviedol tak oslnivý výkon - ale nikto nie je dokonalý. Fajn oddychový film s Arniem a krásnou Vanessou Williams. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Joel Kramer. (Rominator)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama