Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak přiznám se, že mi tenhle film unikl a poprvé ho viděl až včera. Chápu, že je to přes dvacet let, ale i tak si troufám tvrdit, že hodnocení by bylo stejný. To, že jsem u některých scén brečel málem smíchy a přitom byly brány smrtelně vážně, hovoří za vše. Nicméně jsem si u tohoto skvostu hezky na chaloupce odpočinul a zavzpomínal na devadesátky a za to dík. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa jeden z lepších Arnoldových filmov, aj keď nie absolútne Best of. Slušné akčné scény, triky, občas hláška, dobrí a vtipní spoluherci, len tá Arnoldova "nesmrteľnosť" - prepichnutou ruku za pár dní už ani nemal zaviazanú, so zraneným ramenom sa vyškriabal na visiaci kontajner - niekedy by tie medze mohli byť reálnejšie. Celkom ma prekvapilo, že hudbu robil Silvestri - po Predátorovi, The Abyss a Forrestovi Gumpovi tu nepredviedol tak oslnivý výkon - ale nikto nie je dokonalý. Fajn oddychový film s Arniem a krásnou Vanessou Williams. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Arnoldova akční stár se sice na chvilku v Pravdivých lžích nadechla, ale osmdesátkovým záležitostem v 90. letech prostě pšenka už moc nekvetla. Likvidátora si navíc vzal Chuck Russell, pro kterého to byl první akční snímek. Arnold zde překvádí jen takovou další variaci na Terminátora s tím rozdílem, že do toho zakomponuje i trošku té špinavé politiky a nějaký ten podraz spojený s odhalením padoucha. První polovina je docela slušná ale po letadlové scéně, mimochodem dosti přitažené za vlasy, se film začne likvidovat v podstatě sám. Triky jsou ohavné a v krokodýlí scéně až spíše úsměvné. Druhá polovina z filmu udělá béčko až na půdu. Škoda, určitý potenciál jsem zde zaznamenal. 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Scénaristická pocta Arnoldovi,který zde má tak vychytanou techniku zneškodnění nepřítele,až se tají dech.Choreografie soubojů je neskutečná a Arnie tady vypadá velice dobře.Pravdou ovšem zůstává,že je to zbytečně hloupé béčko,které doplácí na slabší vedlejší role.Ovšem jako zpomínková oddychovka s pytlíkem křupek poslouží výborně...slabších 70%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sympaticky debilní béčko, poslední solidnější vzepětí guvernéra Mr. Universe v akčním filmu, pak už jeho kariéra definitivně zamrzla na úrovni "Batmana a Robina". Nejsem si úplně jistá, nakolik byl "Eraser" míněn vážně, ale já se u toho pokaždé nasměju jako šílený uň a v útlém mládí jsem Arniemu toho drsňáka žrala i s navijákem. Při vzpomínce na padákový souboj v oblacích nebo na ty divné pseudokrokodýly se moje bránice začíná samovolně otřásat, při vizuálním kontaktu by přešla rovnou do burácivého pazvuku. Nemůžu si pomoct, tahle kravina z devadesátých mě svým primitivním způsobem prostě a jednoduše baví. 66% ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V 10. minutě vidíme kolegu Johna (Arnold Schwarzenegger) napít se něčeho z hrnku, ovšem ze záběrů je zcela patrné, že hrnek je prázdný. (Emo-haunter)
  • Ruská loď v baltimorském přístavu, na níž jsou nakládány „vlakové pušky“, nese jméno Vítězství s příslušností Novorissijsk. (Robbi)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama