Reklama

Reklama

Gangs of London

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2020–2023), 24 h 31 min (Minutáž: 49–87 min)

Hrají:

Joe Cole, Ṣọpẹ́ Dìrísù, Michelle Fairley, Colm Meaney, Lucian Msamati, Paapa Essiedu, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner, Mark Lewis Jones, Jing Lusi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Město Londýn je zmítáno bouřlivými boji mezinárodních gangů, které mu vládnou, a náhlým vzduchoprázdnem, které vznikne, když je zavražděna hlava nejmocnější londýnské zločinecké rodiny. (SkyShowtime)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (131)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Cinemax se vrací do formy ... a nemohl si vybrat lepší režiséry jak Gense a Evanse. Evans naděluje áčkovou brutální akci, kde si vyloženě hraje s každým záběrem a Gens jde v jeho stopách, minimálně co se brutality týče. Jen je převeliká škoda, že vyčerpali skoro celý rozpočet na prvních pět dílů a zbylé 4 už se jelo nejspíš na úvěr. Upřímně doufám, že druhá řada bude mít o dost větší budget, jelikož tohle je fakt pecka, která si zaslouží každý cent ! ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do pátého dílu naprosto úžasná podívaná, potom to ale bohužel šlo... jak to říct... do prdele a ani slušný závěr už nepomohl. Škoda, že Evans nerežíroval všechny epizody. Měl jsem trochu problém i s hlavním představitelem (Shawn), vůbec mi tam neseděl. Jinak ovšem casting výborný. P.S. Dobré mafiánské ságy už se dnes moc netočí, takže pro fanoušky Scorseseho, De Palmy či Coppoly víceméně povinnost. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne vysoko nadpriemerny serialovy thriller. Obsadenim a vykonmi, atmosferou, vynikajucou choreografiou, kamerou a strihom, ktorymi sa Evans podpisal uz vo svojich predoslych kuskoch. I ked som pri par epizodach mal drobne vyhrady a "rypnutia", ako divak som si prisiel na svoje. Vrelo odporucam, ale zaroven varujem, ze mnohe sceny v seriali nie su vhodne pre citlivejsich divakov. Pecka. 85% Len na okraj, piaty diel je filmarcinou uplne "inde". Podobny pocit a atmosferu som citil v kine pri vynikajucom prvom Sicario-vi - dvoma slovami "divacke orgie". Blizsie v ramci jednotlivych epizod. Koho oslovila zivocisnost, primarnost a desivost brutalnych scen, odporucam Evansove Raid-y. Vynikajucich hercov odtial najali aj tvorcovia v John Wick-ovi a da sa objektivne povedat, ze Evans daleko predcil dovtedajsie akcne sceny. 2.seria: **** Serial si stale drzi kvalitnu kameru, brutalitky a obcas velmi pekne akcne sceny. Avsak, uz sa objavuju diery v scenari, naivity a mnohokrat zbytocne prepalene akcne sceny, ci prilis natahovane emocne vypate sceny. Evans-ovi sa vsak jeho remeslo rozhodne paci a tu jeho vasen je vidiet. Trocha sklamanie, lebo kvalitu prvej serie to nedosahuje. Stale odporucam ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Tohle byla zajímavá jízda. Něco jako gangsterka z londýnského prostředí by mohla znít všeljak. Jenže když víte, jak to v Londýně vypadá a asi tedy i chodí a máte přehled o nějaké historii, tak víte, že to bude řežba. A ona vlastně byla. Doslova. Ale řežba není vše, bohužel. Seriál nějak trochu kompletuje několik dějových linií, několik rovin a obecně toho má víc než dost. Je mu hodně. A je nutno říct, že v rámci nějakého zpracování to je opravdu kvalita. Některé epizody jsou jednoduše dokonalé. Jenže mnohdy se jednoduše ztratíte. Nevíte kdo, ke komu patří. Jakou má motivaci. Proč dělá ty věci, které dělá. Je toho dost, v čem se dá ztratit a proto se nedá divit, že se ztrácí pořád a pak se ztratí úplně. A tím to končí. A je to škoda. Protože obrovský potenciál, který je nějak zvláštně zahozený pryč. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto ma nejako obišlo. Aj na môj vkus je to príliš surové, krvavé, kruté, ale na úkor zaujímavejšieho a hlavne uveriteľnejšieho príbehu. Pomaly to je natočené tak, že v tom Londýne nežije nikto len mafia a bežne sa tam strieľa z automatických zbraní. Jedine, čo tu vyšlo špičkovo, je intrigánstvo a potešili aj niektorí herci z Game of Thrones. Ale účelová brutalita to u mňa necháva ne priemere. ()

Galerie (349)

Zajímavosti (6)

  • Seriál je založen na méně známé stejnojmenné videohře, která vyšla na PSP. (radecacek)
  • V epizodě několikrát zazní píseň „Only You“ od The Platters. (Duoscop)

Související novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

O čem by byl třetí Raid?

O čem by byl třetí Raid?

24.04.2020

Velšského režiséra Garetha Evanse budou diváci nejlépe znát díky jeho výraznému zápisu do akčního žánru v podobě snímku Zátah: Vykoupení (The Raid). Nejenže režisér posunul hranice choreografie… (více)

Reklama

Reklama