Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný pořad už několik let sleduji na polské televizi TVN - Kuchenne Rewolucje, kde Magda Gessler přijede do restaurace, zhodnotí jídlo. Když je hnusné, křičí a házi talířem. Pak jde zkontrolovat čistotu a vždycky řve, ale tak, že se zaměstnanci rozbrečí. Pohlreich pustil zaměstnancům špínu na videu a ti se smáli. Magda v PL je naučí vařit, přestaví jim restauraci, pozve bandu lidí na degustaci, ale hlavně, zhruba za měsíc se v restauraci opět objeví a všechny jídla jim zhodnotí. Na konci řekne, zda restauraci doporučuje, či nikoliv. A to je to největší napětí! V Superšéfu, si sekundové hodnocení natočili sami majitelé a ke všemu, se to objevilo jen jako součást titulků na konci. Prostě je to ODVAR a NUDA! ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše je divadlo, předem nahrané s bandou herců a komparzistů. Hospodský se musí upsat na pár let a držet hubu. Oni mu za to pomůžou s rekonstrukcí lokálu. Pohlreich není kuchař, ale obyčejný komediant, diletant parazit. Nesnáším toho vymrdanýho dementa. Pořad pro náš tupý národ, který věří, že pořady jako policie v akci, soudkyně Barbara nebo nebezpečné vztahy jsou pravda. Je mi zle jak moc je náš národ totálně vypatlaný. ()

Reklama

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Do jaké míry je vše nahrané a domluvené nevím, ale když pominu to divadlo v úvodu, tak je to důstojné pokračování Ano, šéfe. Stejní lidé děají stejné chyby a působí to stejně zoufale zpočátku. Zdenda je sympaťák, mám ho rád a jsem rád za jeho návrat před kamery - byť jen na 4 díly, ale tohle nijak nezklamalo. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Prvních 10-15 minut mě nějak bavilo, pak to ale byla příšerná nuda. Je to vyloženě přehrané, máme tam kamery, ale nejsme schopní uklidit, chováme se jako hovada, místo obsluhování hostu sjíždíme FB na mobilu? Jako vážně? Nedělám si příliš iluzi o českých restauracích, ale aby byla nejlepší restaurace ve městě takhle špinavá tomu prostě nevěřím. Však i sám Pohlreich říkal, že se úroveň českých restaurací za těch x let hodně zlepšila a ten první díl tohoto byl co se "čistoty" týče snad ještě horší než byla první série ano šéfe. Škoda, mělo to obrovský potenciál a očekávám, že se v příštím roce vrátí opět ano šéfe. Zatím dávám tři hvězdy, myslím si, ale že po dalších dílech to půjde dolů. 50% ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

No nevim, jako nový koncept mi to moc nepřijde, spíš jen zrychlený a fejkový k tomu. Dobře, že se v hospodě pohybují kamery kvůli natočení interiéru pro plánovanou rekonstrukci, no dejme tomu. Ale že se jich tam najednou motá několik a hlavně neustále přicmrndávají u jednoho stolu, ty vole to fakt není nenápadný a nikdo si asi neříká, né tady nic netočí. Celkově mi u těch hospod chybí něco jako byl dřív zátěžový test a vyhodnocení. Celý koncept působí, že si vyhlídneme šajze hospodu, uděláme hogo fogo pro lidi a majitel ji dostane kompletně zrekonstruovanou. Zajímalo by mě zákulisí této přestavby (proč, za kolik, co z toho kdo má), neříkejte mi že si prima hraje na dobroděje zdarma. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno