Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Pohlreicha mám rád, ale tohle je trapnost nad marnost. Všichni zaměstnanci jsou překvapený, že tam je přestrojený Pohlreich, když tam lítaj lidi s kamerou a se štábem? Ale no tak. A pak ta nechutná komedie okolo. A ptát se na kvalitu restaurace podle fotek z kuchyně zákazníků? Obzvlášť, kdy jsou uvedeny jako "úřednice", to je teda statistický výběr. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale tady u toho tak trochu skřípu zubama. A za uši mě taky tahají ty dotáčené komentáře. To, co mi vadí asi nejvíc, jsou ty jakože skryté kamery, ještě něž se tam objeví Zdeněk Pohlreich a zastaví provoz. Jak jako skryté, když tam natáčí provoz i v kuchyni, kdo by je tam pustil a proč? Tohle chce ještě nějaké vysvětlení. Na druhou stranu předloha Gordon je už sám o sobě dost vymleté téma, pokud zrovna netočí třeba o kokianu v jeho restauracích. ()

Reklama

ac3r 

všechny recenze uživatele

Zdendo vitej zpatky a diky za dalsi porad a zase aspon za neco co se v te spatne TV da vubec pustit. Jsem docela zklaman, ze se pak nevraci na misto cinu aby zhodnotil zmeny a zda se povedly. Jinak s tim nemam problem, starej dobrej Zdenda nebojic se sprostych slov :-) 5 hvezd kvuli idiotum s odpadama... ()

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Ti Američani mi k tomuhle formátu tak nějak víc sedí, dokážou prostě přehnaně reagovat snad úplně na všechno... To u nás moc nefrčí, česká verze vypadá zatím tak nějak nepodařeně... Není zde prostor pro tolik vtipů, dramaturgie je naplánovaná snad do posledního detailu, ze střihu má člověk epileptický záchvat... Škoda, že se nezakoupila licence na Hell's kitchen alespoň, když MasterChefa už má NOVA. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdendu mám rád, vždycky jsem jeho pořady a díly Ano, šéfe! sledoval a bavilo mě to. Je člověk na svým místě, umí vařit, umí zajistit komplet chod restaruace atd., to všechno je v pořádku. Ale tady se koncept nepovedl, přestože je to zakoupená licence. Nepůsobí to věrohodně a vlastně je mně to líto, protože si říkám, jestli má zrovna on (navíc po deseti letech velice úspěšnýho pořadu) zapotřebí. No nevím, zatím byly natočený 4 díly, co jsem se dočetl, otázkou je, jestli to vůbec bude pokračovat. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama