Reklama

Reklama

Black Water: Abyss

  • Nový Zéland Black Water: Abyss (více)
Trailer 1

Dva páry vyrazí na výlet do australské džungle, aby prozkoumali dosud lidstvem nedotčenou, hlubokou jeskyni, objevenou jejich kamarádem, který se do této tajemné šachty vydává s nimi. Když se všichni spustí dolů, začíná dobrodružství. Ne však takové, jaké si myslíte. Venku totiž začne obrovská bouře a jeskyni zaplaví voda. To ale není to nejhorší, skupina totiž po chvíli zjišťuje, že ve vodě něco je. Něco děsivého a nebezpečného... (Matared)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Režisér zatraceně nedoceněného The Reef který osobně považuju za možná nejlepší žraločí film hned za kultovními Čelistmi si sice vybral trochu slabší chvilku, ale že by si film zasloužil 47%, to teda ani omylem. Atmosféra v jeskyni je slušná, krokodýl dokáže nepříjemně vybafnout, herci v pohodě, smrti slušný a stopáž přiměřená. Velkou díru v žánru film sice neudělá, ale pro nadšence do animal hororů je film příjemnou jednohubkou na sobotní večer. Takovýhle mizerný hodnocení si nechte pro televizní SyFy píčoviny. Pohodová jednohubka.59%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Celkem povedené a podle mě i víc, než předchozí díl (se kterým to má společného asi jen krokodýla). Sice to stále má utahaná místa, ale i tak to má atmosféru, dívá se na to dobře, prostředí jeskyně zapůsobí a má to i slušnou kameru. Snad jen postavy mohly být vymyšlené líp a ne tak kýčovitě. A moc mi tam nesedělo to přehnaně akční finále, když se po zbytek filmu atmosféra vyvíjí pomalu. Ale jinak jsem spokojený. 3* ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pan Traucki se proslavil Krvavou Lagunou tenhle film na tu dobu vzniku byl nadprůměrný následně na to navázal podobně kvalitním Útesem a měl slušný náběh na kvalitního režiséra zvířecích hororů bohužel tohle nedokázal využít jelikož jeho další film Džungle byla srajda a od té doby si dal 7 let pauzu až natočil tohle. Vzal si námět z Pádu Do Tmy a Jeskyně tak, že parta lidí jde prozkoumat neprozkoumanou jeskyni a tam na něco narazí pojmenoval to Krvavá Laguna Rokle, aby tím evokoval u diváků nějaké pokračování Krvavé Laguny (ačkoliv to s ní nemá nic společného kromě krokodýla) a zkusil navázat na své počátky. Bohužel /bohudík doba šla dopředu a lidi chtějí vidět víc než 2 pipiny jak se hádají,která z nich šukala s tím a tím a čí bude ten a ten parchant. Navíc jdeme podle klasického klišé máme tu dvě ženské z nichž jedna je těhotná myslíte si, že umřou ani omylem (poznámka nedávám to do spoilerů jelikož to tu už beztak někdo vykecal) naopak tu máme 3 chlápky z nichž 2 jsou schopní a musí umřít jen kvůli tomu, aby se naplnily feministické kvóty. P.s. ten konec byl jako co ona se zachránila našla auto ujela pár metrů a naprala to do vody? (cože?) o tom, že z několika metrů není schopná trefit krokodýla velikého jak kráva radši pomlčím. P.s. 2 Ve filmu Kořist kdosi nadával jak to, že není schopný krokodýl rozbít stěnu ze skla tady tento je větší king ten nedokáže rozbít sklo od auta 40 procent chce to asi další 7 letou pauzu ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ach jo... krásna ukážka toho, ako tuposť môže zabiť celý film. Mám rád animal horory, no ale musí tu byť súlad medzi reálnosťou a mystikou. Ich jasné definovanie pre celý film. V tomto prípade sa však reálne vyobrazený krokodíl bez nejakej legendy a žiadneho mysteriózneho základu správal, akoby práve došiel z menzy s IQ 150. To skrátka bilo do očí. Tým pádom atmosféra takmer žiadna, krokodíl tiež iba pár krát na scéne. No a gore... škoda reči, nula bodov. Ledva podpriemer. 30/100 ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Máme tu další zvířecí horor ten horor berte opravdu jen v uvozovkách. Není to, ani pořádný survival boj o přežití, na který jsem se těšil. Jeskyně byla docela fajn, ale místama unavovala až uspávala. Krokouš vypadal uvěřitelně a měl takové neviditelné zabíjení. Škoda tohle nebylo úplně povedené. Přeživší postavu jsem hned uhodl, ale nečekal jsem, že se k ní přidá i kartářka. Dávám 40% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhý režisérův film o krokodýlech. Tím prvním byla Krvavá laguna (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama