Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že mi to docela trvalo, než jsem se k tomuto projektu dostal. Výsledek je ale totální pecka. Herci si tu utahují ze sebe, z herectví, má to sérii nekonečně brutálních hlášek, kde i Ivan Langmajer dostane solidní nálož (byť to klukům taky nedá zadarmo). Dlouho mě nic nerozesmálo tolik, jako sKORO NA mizině. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Štepán: „Já jsem rozvinutý jak německý průmysl, do...“ Áno, veľa, veľa vulgarizmov. A áno, za normálnych okolností by som nedala viac ako tri hviezdičky. Lenže ja som si „sKORO NA mizině“ pozrela až v roku 2023. A musela som sa pocitovo vrátiť do toho šialeného korona – obdobia, keď sme sedeli doma za zatiahnutými žalúziami a čakali, čo nás vlastne čaká. V tom čase by som určite divadlu Mír poslala nejaké peniaze na účet. Takže konštatujem, že hoci to bola trochu prízemná zábava, presne vystihovala toto obdobie. Snáď ho už nezažijeme! Českí chlapci, toto sa vám podarilo. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Geniální humor. Tohle je snad ještě lepší než Most a Trpaslík dohromady. Štěpán Kozub je absolutní vládce! Brutální záležitost, která možná časem ztratí na aktuálnosti ohledně pandemie, ale to je asi tak jediná věc o kterou bude připravena, pyčo. Každý díl je brutálně nahláškovaný, herci si to užívají a jsou geniální (i ty pražský píčy Langmajer, Kolečko, Suchánek a neVašut).Skutečná genialita. 95%. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné, první díl je lepší než druhý. Třetí mě ještě čeká. Vtipy a narážky opravdu pobaví, Langoš je prostě komediální herec čím dál více. Reální partneři jsou i partneři v sitcomu (Gondíková, Merkner) - Merkner je těžce v piči, ze své alternativně založené manželky, jen ten záběr beze slov říká vše :-D. Pro vulgarismus se nejde daleko, ale je toho dost i na mě a to jsem Ostravak. EDIT: Třetí díl dovršil první vlnu korony, ale na podzim začala druhá a tím pokračuje i seriál. Bavili mě i další díly, zatím poslední je na "šachtě" s Vašutem :-): "Sto roků v šachtě žil, mlčel jsem..." ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na svou dobu neskutečně překvapilo a bavilo od začátku do konce. Námět s koronou, která udělala hercům čáru přes rozpočet se povedl na výbornou a to všechno doprovází skvělé vtipy se skvělým obsazením, které si ze sebe umí udělat srandu. Z této tvorby je znát upřímnost a srdce, jen škoda, že si to trošku od šesté epizody pokazili. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama