Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddychově laděný a vtipně napsaný příběh. Hrdinou je mladý talentovaný houslista Kuba Brenner, jenž pomáhá poněkud nesmělému příteli Oskarovi získat první milostné zkušenosti. Proto společně s ním využije mnohoslibné nabídky služeb Agentury pro muže. Při "opojném" večeru s dvěma dívkami ve vypůjčeném bytě, oba mladíci zjistí, že na tuto akci nebyli dostatečně finančně připraveni. V nouzi se u dohazovače Bolce dočasně vykoupí drahou soškou a později se tuto cennost Kuba pokusí získat zpátky. Vybere si ten nejméně vhodný okamžik: ocitá se v bytě místního mafiána ve chvíli ozbrojené výměny názorů dvou gangů. A jako by toho nebylo dost, ve vzniklém zmatku se ztratí i pořádný balík peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Berenise 

všechny recenze uživatele

Štvrtá hviezdička asi úplne nelogicky za polštinu v "gangstersokm filme". Keď sa kápo tvári akože smrteľne vážne a vyhráža sa vám ľadovým hlasom v jazyku, kde všetko znie ako zdrobnelina, tak sa nedá nesmiať. Vážne hurhónsky. Je to úplne ujeté, miestami naprosto príšerné aby som mala čisté svedomie, asi každý druhý týždeň zmením hodnotenie o 2* nadol :D ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film disponuje poměrně značným množstvím dialogovýho humoru. S příběhem je to už trošku horší, je to blázinec na druhou a občas mě to docela nudilo, co postava to hovado a jejich osud moh klidně suplovat hovna v hajzlu včetně splachovací fáze a mně by to bylo šumák. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Priemerne zábavný pohľad na poľskú mafiu. Oddychová komédia, ktorá poteší občas vydarenými hláškami a zapamatateľnými postavami. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Naprosto odbourávací polská gangsterka, při které jsem nevycházel z údivu a překvapení! Tahle komedie mě opravdu nadchla a některé scény jsou nezapomenutelné! (viz policejní auto, táhnuté bandou zhulených mladíků, kterým se to po chvíli vykouří z hlavy a začnou policajtům ujíždět) ()

Javert 

všechny recenze uživatele

"A co on jest, kurwa, Robocop?" Kdyby i čeští tvůrci začali točit takové bláznivé, ale přitom inteligentní komedie plné skvělých hlášek, byl by svět hned o něco krásnější. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Parádně oddychová komedie. Těch polských už jsem viděl několik a můžu říct, že se mi líbí čím dál víc! :) ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Na nic si nehrající gangsterská komedie, u které jsem se náramně bavil. Nejvíce mně dostala scéna "Śmierć we Wenezii". Polákům tu jejich upřímnost hodně závidím. Chtějí natočit blbost, tak prostě natočí blbost, v níž si autor dělá švandu sám ze sebe a neschovává se za životaspásné myšlenky, které by snažily z díla udělat kvaziumělecké zamyšlení nad všemi neduhy současného světa. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie - pár hlášek je tam dobrých a polský mafián co miluje hip hop byl výbornej:-) Ale celkově to až tak super nebylo a zas tak často se člověk nezasmál. Takže průměr. ()

danoo 

všechny recenze uživatele

"-Ja mám brata? -Áno, zobral som ho jedným rodičom kvôli výkupnému. Potom ale nechceli zaplatiť, tak už tu zostal." ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Moc dobrá polská komedie, s úžasným Pazurou v hlavní roli. Gangsterka plná mafiánů, kteří se však od těch nadupaných amerických gangsterů trochu liší.... ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Komedie/gangsterka co mě hodně odrovnala :). Hlášky, dialogy, úžasné postavy a postavičky a kopec srandy...4,5* určitě se podívám znovu. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Příběhem slabší komedie z gangsterského prostředí. V záplavě postav, se najdou vtipné i naprosto otravné charaktery, podobně je to i s vtipy a dialogy. Místy je film vtipný, někdy zase za hranicí trapnosti. Ve výsledku sympatický pokus o příspěvek do tohoto žánru, ale svým specifickým humorem nemusí úplně každému sednout. ()

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Sice je tento film uplne vykradenym filmem bratří Cohenů(Fargo), ale i tak jde o úplně nádhernou záležitost. Polská komedie má další trumf! ()

viktorka181 

všechny recenze uživatele

To jsme si takhle jednou se švagrovou řekly, že si nahrajme něco "složitějšího" a myslely jsme si, že jsme na nahrávání načasovaly "Kluci nepláčou". Jaké bylo naše překvapení, když jsme zhlédly tohle. Příjemné překvapení. Pro mě nejlepší lehká komedie, co jsem kdy viděla, s několika hláškami, které v naší rodině zlidověly ("kurva los"... "reinkarnace, slyšels někdy tak dlouhý slovo?"... "neužírej mi ty hranolky" apod)... Jasně, je to blbost, ale fakt vtipná blbost, což se, podle mě, od komedie očekává nejvíc. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně absurdní a skvělá komedie.Ty vynikající hlášky si zřejmě může vychutnat, jen ten kdo pochází od polských hranic a rozumí polsky. Není to žádné umění, ale je to souvislá série, hlavně slovních gagů. Kéž by se podařilo i našim filmařům natočit takovýto vtipný a na nic si nehrající film. Už jsem to viděl několikrát a přesto mě to pořád baví. ()

mistvan 

všechny recenze uživatele

Vím, že to není hlubokomyslný film s velkými umělecký ambicemi, ale hodnotím to, že autorům se dle mého podařilo dokonale naplnit sledovaný cíl - natočit šílenou gangsterskou komedii. Nechápu, proč tady u nás nikdo neumí natočit prachobyčejnou ale zároveň skutečně vtipnou crazy komedii, která si na nic nehraje. V tomhle na Poláky nemáme a jak to tak vidím, asi dlouho mít nebudeme. ()

Valentt 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, ktorá pobaví. Pre mňa prvá poľská komédia a som až milo prekvapený ako sa dá skoro všetkému porozumieť.. Niektoré dialógy sú fakt kruté a ak sa budú takéto filmy nakrúcať, rád si ich pozriem.. 65% ()

Reklama

Reklama