Reklama

Reklama

Meandr

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lisa (Gaia Weiss) se probudí v podivné trubici plné smrtících pastí. Její jedinou možností je jít dál. Ale není jasné, jak daleko se může dostat. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

HAL 

všechny recenze uživatele

První půlhodinou jsem se pronudil, pak mi došlo že nic jiného už tu vážně nebude a tak to projel s přeskakováním, doufaje aspoň v odhalení nějakého příběhu. Marně, je to všechno jen samoúčelný nonsens, far-fetched alegorie prý na zármutek nebo tak něco. Ta samoúčelnost a psychický a fyzický teror mi připomněly nekonečnou sérii Saw, k torture pornu toto místy nemá daleko. Srovnání s Kostkou se nabízí samozřejmě také, ale je falešné, síla Kostky spočívala v interakci mezi rozdílnými postavami a snaze pochopit okolí - tady je postava jen jedna, nekonečně se plazící tunelem, a pochopení je nemožné, o význam čehokoli se tu nikdo nepokoušel. Body k dobru za klaustrofobní atmosféru, mít to poloviční délku, tak si až tak moc nestěžuji. 4/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek poměrně slušnej. Herečka sympatická, a člověj jí opravdu fandí, a soucítí s ní. Jenže pak se to neubírá tím směrem, kterej bych si já představoval. Místo skutečnýho příběho s nějakým vyustěním je to trochu psycho, na konci pak něco, co nechápu, a neuspokojilo mě to. Tři hvězdy jsou maximum, i když trochu nadhodnocuju. 50%. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Film začíná jako kidnap torture, pokračuje jako rádoby nástupce kostky a končí jako wtf záležitost, kterou snad nepochopili ani kritici. Začátek je slibný a první půlka je taky dostačující rozjezd, problém ale nastává v půlce druhé, která se víceméne plácá na místě a když už směruje k námi očekávané finální pointě, tak film paradoxně jejím odhalením doslovně zazdí. Na oživení “kostka žánru” je to moc sterilní a to, že uvidíme 3 pastičky a zombíka to určitě nezachrání, na alegorickou povídku o mysli osamělé matky je to zase moc nedomyšlené a diváka na takový závěr během filmu vůbec nepřipravuje. Ve výsledku prostě tak nějak nevím a nenapadá mě jediný důvod, proč bych měl filmu nadhodnotit ,když zde není jediná chvályhodná věc, která by film posunula výše. Ačkoliv s kolegy souhlasím, že je poslední dobou hororové sucho, ani tak se mi jen kvůli tomu nechce ze soucitu přidávat hvězda navíc, protože tohle pro mě horor nebyl a čím dýl od filmu plyne, tím více jsem z něj zklamaný. Zahraniční Imdb 5.8/10 za mě tak nějak objektivně sedí… ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Kostka (1997) konečne našla, po viac ako 20 rokoch, ako tak dôstojného nasledovníka. Z pohľadu klaustrofóbie veľmi účinné. Chýbala tomu však nejaká nadstavba, ktorá by celý ten boj o život lepšie opodstatnila a hlavne mi vadil malý počet druhov prekážok/pastí. Jednohubka, ktorá premrhala vlastnú vynaloženú snahu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PUSŤ MĚ!…“ ///    Jééé to je píčovina – musí zákonitě napadnout skoro každýho. Nevíme proč, neznáme pravidla … vidíme jen Lisu, jak se plazí nějakým tunelem či co to je. KURVA BACHA, MOŽNÁ TADY BUDE NĚJAKEJ SPOILER! K vidění (jako zábava…) toho moc není. Úpí, leze… má baterku, občas šachta svítí, pak takyj obojek s časem a občas nějaká překážka či nově otevřená chodba. Dlouho nic neřeší… jen kurva leze. Nuda! Navíc je mi putna, jestli umře. Třeba ve třicátý minutě (aspoň by byl konec!). Pak sem přihoděj emzáky a jednoho vopálenýho kluka, kterej nažene kousek hrůzy. Lisa nakonec proleje i trochu krve… Uznávám, že na tu kravinu napasovali celkem zajímavý věci (později). Byť nesmyslný…   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Místo E.T. za mnou přišel mrtvej parchant. 2.) Miluju tuneláře.  /// Thx za titule „titulkomat“.     /// PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  ** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 18. listopadu 2019 a trvalo 33 dní, natáčelo se v pařížském regionu. (bianci)

Reklama

Reklama