Reklama

Reklama

Neporazitelný

(seriál)
  • USA Invincible
Trailer
USA, (2021–2024), 13 h 42 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Robert Kirkman

Předloha:

Robert Kirkman (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Max Burkholder (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(17)

Neporazitelný je americký animovaný televizní seriál o superhrdinech pro dospělé, který vychází ze stejnojmenné série Image Comics od Roberta Kirkmana, Coryho Walkera a Ryana Ottleyho. Seriál sleduje sedmnáctiletého Marka Graysona a jeho proměnu v superhrdinu pod vedením jeho otce, Omni-Mana, nejmocnější bytosti na planetě. Během své proměny se Mark ocitá v rozporu mezi svým osobním životem a superhrdinskými povinnostmi, kdy bude nucen dokázat, že dokáže být takovým hrdinou, jakým je jeho otec. (LUKICKK)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (104)

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba, která kvalitou převyšuje i výborné The Boys! Sice nejde asi úplně porovnávat hraný seriál s animovaným, ale takovýhle nářez čekal asi málokdo. Nekompromisní brutalita seriálu sluší, když k tomu přidáme obrovský potenciál rozsáhlého světa s tunou svěžích a neokoukaných postav, dostaneme kvalitní a drsný seriál, který s námi může vydržet na velice dlouhou dobu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pekná animácia, to áno, nič extra v rámci komiksoviek v tom nevidím. Vyzerá to celé ako normálna pohodovka pre deti na nedeľňajšie popoludnie, ale potom príde nejaké vypučené oko či hlava zlisovaná vyšším manuálnym tlakom a tak sa tej krvi nazbiera už len v prvej časti za dva sudy, ale či v tom vidím prínos, asi nie. Klasika o pánovi, čo lieta v oblakoch a nie je v tom žiadny ketamín. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Očividná inspirace The Boys, tentokrát ovšem mnohem lépe zpracovaná a závěrečným dílem se velmi blížící plné palbě. Jsem zvědavý na další sérii a budu doufat, že to tvůrci nějak neposerou, protože nakročeno k parádnímu pokračování mají solidně. 90% Update po druhé sérii. Kvalitativní propad. Místy velká paráda, místy zbytečné kecy o ničem. Seriál je to pořád velmi dobrý, ale ne vynikající. 80% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

400 billion dollars for the world's most expensive nose-bleed. Docela nekompromisní řežba. A taky často dost sarkastická a rozhodně zábavná. Předlohu neznám (možná škoda), nicméně tohle určitě stojí za pozornost a do další série to slušně rozjelo hned několik potenciálních dějových linek. Je to samozřejmě hodně přepálený, co se týče akce a celkově vyobrazení toho fiktivního světa, ve kterém na superhrdiny a superpadouchy narazíte prakticky na každým rohu a nějaká ta invaze mimozemšťanů je zde skoro na denním pořádku. Což je v kontrastu s tím jinak drsným přístupem trochu škoda a přízemnější ukotvení příběhu by tomu možná přidalo ještě něco navíc. Ale i tak se jedná o velmi povedenou novinku. 80%. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Inu, potenciál tenhle seriál určitě má. Hlavní hrdina se celkem typicky snaží vypořádat s tím, že se postupně stává dospělým. Až na to, že se zároveň taky stává superhrdinou za dost brutálních okolností. A má "daddy issues". A sebestřednou holku. A kamarádku, kterou možná miluje. Sympatický pokus, který má svoje problémy (rozhodně by měl ubrat na aktivismu a část krvavosti akčních scén zkrátka je samoúčelná), ale zároveň se nebojí některých nepříjemných témat. ()

Galerie (218)

Zajímavosti (8)

  • V každom diely sa zväčšuje krvavá škvrna na úvodnom titule epizódy. (toi-toi)
  • Hrdnovia z Guardians of The Globe sú výrazne inšpirovaní postavami z Justice League od vydavateľstva DC Comics. Immortal nesie rovnaké schopnosti ako Superman, War Woman ako Wonder Woman, Aquarus vládne moru rovnako ako Aquaman, Darkwing má podobné zbrane a kostým ako Batman, Red Rush je výrane podobný s Flashom a každý tím má svojho marťana - Martian Man, respektívne Martian Manhunter. (toi-toi)
  • Mark se měl v alternativní realitě potkat se Spidermanem, jako se potkal v původním komiksu, nicméně pro seriál se na to tvůrcům nepodařilo sehnat příslušná práva. V komiksu se také Mark potkal s dalšími postavami z marvelovského univerza, včetně Avengerů a Wolverina. (vojtaruzek)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama