Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tai, Matt, Sora, Izzy, Mimi a T.K. byli na letním táboře, když náhle začalo sněžit... a otevřela se brána do digitálního světa! Společně potkávají několik přátelských příšerek - Digimonů - se kterými se pak vydávají najít cestu zpátky domů. Podaří se jim však překonat všechny překážky, které na ně čekají a porazit zlého Devimona? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

EasternJoe

EasternJoe (hodnocení, recenze)

Prakticky ve všech ohledech překonali Pokémony, což z nich sice nedělá kvalitu (jen jsou stravitelnější), ale dost jsou zde hanění, a nechápu proč? Není to to samé, příběhy jsou úplně odlišné, hloubka je jiná (u Pokémonů žádná, u Digimonů je něco, co se tak aspoň tváří), postavy nejsou tak totálně ploché a schématické jako v Pokémonech.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Aby sa veci trošku upriamili ... tento seriál vznikal skôr ako Pokémoni, len to už potom veľa ľudí prehliadalo a videlo len veci na povrchu. Ja osobne som mal tento seriál radšej. Ale doporučujem si to pozrieť v inom ako českom dabingu, ktorý je podľa mňa absolútne strašný

Uživatel fallanga smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Přiznám na rovinu, že postupně se mi to líbilo více jak Pokémon a stávala jsem klidně i dost brzo ráno, abych to viděla, zatímco dnes, když je volno, tak prostě spím i klidně do 10-11 hodin.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Co je to za kravinu, že kopírování pokémonů! Pf.. tady někdo nesleduje Digimony, jsou o dost lepší, víc se tam toho děje a není to úplně na jedno brďo jako jsou často pokemoni.

Dalfor

Dalfor (hodnocení, recenze)

Jako malej jsem je sledoval skoro každý den. Dobrý seriál pro děti :)

Tony:-)

Tony:-) (hodnocení, recenze)

Seriál ,který se snažil překonat Pokemon ale nikdy se mu to nepovedlo...

IronMaiden

IronMaiden (hodnocení, recenze)

vy fakt nieste normalni ako niekto moze takto znehodnotit taku vynikajucu rozpravku, na tejto rozpravke som vyrastal (digimon pokemon, tom a jerry, pu, chip a dale, mysmas atd)uz si ani nepametam ako sa vsetky volaju, ako mali som uz skoro rano chodil po tajomky do obivacky a siel to na satelit kukatdoslova hodiny a bavilo ma to a sice som nic nerozumel lebo to bol nemecky satelit aj tak to bolo super s porovnanim dnesnych hovadin co chodia na disney channel alebo jim jam to je fakt pre nikoho !!!

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

May:,,Vždyť je to tak originální! Parta dětí se ocitne ve světě, kde musí bojovat s digitálníma příšerkama silou vlastních digitálních příšerek! Nechápu, jak něco takového může někdo neocenit" Teď se musím fakt chlámat, to si snad děláš :-D

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

První řada je bohyně všech anime seriálů, ale ta druhá s věžema tomu dělá jen ostudu.

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

Digimoni u mě vyhrávaj na 100 % jako malej jsem už v šest ráno běžel k televizi a šel jsem se koukat na Digimony, Pokemony, Disney World (Pú, Chip a Dale, Myšmaš, Mořská víla či My z kačerova atd.), Baby Loney Tunes a mnoho dalších .... Jelikož jsem je miloval tak to hodnotim 3 až 5 hvězdičkami ... Nechápu jak toto můžete kritizovat něco tak dobrého !!! Se koukněte dneska na TV ... to co tam pro dětii dávaj tak to je hnus ... úplné vymývání mozků (kravička Coonie, Mikiho klubík, celý Jim Jam nebo dnes i kuzelná školka) .... to jsou pohádky tak pro děti do 3 let !!!! A POKUD CHCETE HODNOTIT TU DRUHOU ŘADU ( S ČERNÝMI VĚŽMI) TAK TADY - http://www.csfd.cz/film/248422-digimon-adventure-02/

Arey

Arey (hodnocení, recenze)

Tu úvodní "písničku" si občas zpívám ještě teď.

Koricz

Koricz (hodnocení, recenze)

Mě se tento originální serál v celku líbí. Chtěl bych dodat že pro ty méně inteligentní : Návrh na seriál Digimon byl o dost dříve než-li na pokémony a tak jsou spýše pokémoni kopie digimonů a ne naopak jak si všichni myslí.

Jeronymo

Jeronymo (hodnocení, recenze)

moped 001: není to film ale seriál a náhodou ty první díly byly celkem dobrý

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Trošku slabší než Pokémoni, ale ty potvory se mi líbily víc. Pak ale bylo blbý jak to dělali 3-D ;( Nj, když sem ráno vstala brzy tak jsem se čučela ;)

laserr

laserr (hodnocení, recenze)

Jenom taková malá technická poznámka pro Malka, Mopeda a další: DIGIMONY NEDĚLALI POUZE JAPONCI. Ale také Francouzi a Amíci. Takže prrr s tím věčným pliváním na Japonce.

 (hodnocení, recenze)

Eh! Já tenhle film prostě miluju! A komu se to nelíbí a mi zádel políbí! eh,já jsem prostě hustej robot! A tohle je nejlepší seriál na světě! Eh! Hustý! Super dialogy a scénář jakbysmet! Je to fajn a já jsem pyšnej na japonce,který dobře vymýšlej! Eh! Všichni hrdinové jsou sympatický a já je prostě miluju! Eh! A když přijdou na řadu drsný monstra! Málem si půstím do kalhot! Eh! THE END

Reklama

Reklama