Reklama

Reklama

Mistr loutkář

  • USA Puppet Master (více)

Obsahy(1)

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jdu do trafiky a vidím krabici s DVD za 15,- ve slevě. Koukám na Mistra Loutkáře, zaujme mě to a tak si to koupím. Očekávám celkem zajímavý filmový kousek, který ale nejspíš bude naprostá blbost, což napoví už to, že to vydává Řiťka, ale nakonec to zas tak blbost nebyla,bylo to něco v mém očekávání. Celkem úsměvná béčková komedie. To nejlepší si film odbyje na celkem dost atmosférickém začátku s mistrem André Toulonem, to je opravdu působivá scéna. No a pak si to v podstatě udržuje průměr - příběh není zajímavý vůbec ničím, některé scény jsou dobré, jiné horší, některé až legendární. Herecké výkony nejsou nic moc, atmosféra je jaksi stagnující. Loutky jsou zajímavé a někdy vážně moc dobré, ale Chucky by je pobil za pár sekund. Zajímavé momenty střídá nekonečně dlouhá nuda, při které chcete film vypnout, jenže pak se objeví další zajímavý moment, který má ale zase menší díry ve scénáři. Ani konec není nic moc. Ale já ten film neházím do nějakého odpadu, moje očekávání splnil a znovu podotýkám, jak úsměvné béčko to je. Jednička teda nic moc, ale s Puppet Masterem (zní to epicky) rozhodně nekončím, protože jsem zvědavý na další (a lepší) díly. Takže za 60% a víc fakt vidět nenmusím, protože jsem se jedničkou prokousal jen těžko a po zbytek dne už na film ani trochu nemyslel. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// PLUS: věřím, že tahle série má potenciál, celou dobu mi unikala, takže se mám (snad) na co těšit, pokračování je spousta a tady to podle všeho začalo, pár scén je koukatelných a hlavní loutka je děsivá MÍNUS: působí to hodně staře a místy i rozvlekle, dalo se podle mě předvést daleko víc než jen nějaké mysteriózno/// Shrnutí: Docela mě to zaujalo a jsem zvědavý na další díly. Ten konec byl takový zvláštní./// Celkem 52%/// ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné béčko,ale moc hororvé mi nepřišlo.Pár vraždících loutek,jeden oživlý mrtvý muž,parta okultistů,každý s jinou nadpřirozenou schopností,to vše je sestava na dobrý horor,který s toho všeho bohužel ale nevznikl.Scény nejsou dosattečně napínavé,vraždy nejsou dostatečně krvavé,loutky nejsou dostatečně strašidelné.Co naplat.Ale jako samostatně filmoivý zážitek se mi docela zanechal... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem náhodou na stánku s časopisy uviděl tohle, tak jsem to koupil za těch 39 kč a naivně čekal, že se budu trochu bát (ó, jak naivní jsem byl :-)). Začátek nevypadal až tak špatně, ale pak to začalo být nudné, trapné, někdy až k smíchu a konec dokonal toto béčkové dílo opravdu k "dokonalosti". Hodnotím 2*; 1* za atmosférickou hudbu a 1* za ty loutky samotné (ty byly stylové a také to nejlepší na filmu). ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ak by som tento film videl este ako krpec, urcite by som z neho mal nocne mory. Teraz som si vlasne splnil rest a pozrel si jednu z beckovych klasik, no stale, bol to az prekvapivo mrazivy zazitok so serioznymi hereckymi vykonmi, podarenymi efektmi a jedna scena bol dokonca docela humac :). Na dalsie casti z tejto pocetnej serie sa jednoznacne tesim. (8/10) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Asijská loutka na začátku filmu, který se dívá z okna Andreho Toulona, ​​je ve skutečnosti skutečnou barmskou operní loutkou jménem Zawgyi – alchymistický kouzelník. (JesterKruger)
  • Natočení filmu bylo inspirováno britským snímkem Dolls (1987). (Chatterer)

Reklama

Reklama